• Setari curente:

  broken image

  Angajarea directorului german de marketing și vânzări:

  Număr de recruți: 5

  Domenii de responsabilitate:


  1. Responsabil pentru organizarea și funcționarea vânzărilor de produse de integrare a sistemului solar fotovoltaic și a proiectelor de integrare a sistemului fotovoltaic, a canalelor de vânzare pe piață și a expansiunii regionale.
  2. Participați la formularea strategiei de vânzări, a modelului de vânzări, a țintei de vânzări, a bugetului de vânzări, a planului de vânzări specific și a monitorizării progresului și a planului de promovare a mărcii corporative.
  3. Responsabil pentru construirea unei rețele de marketing, construirea unei relații bune cu clientul și înțelegerea planificării strategice a clienților cheie și a industriei energetice în timp util.
  4. Colectați informații de piață și tendințele politice conexe din industria energetică, ajustați previziunile de vânzări și oferiți feedback în timp util superiorilor și altor departamente relevante.
  5. Utilizarea rezultatelor cercetărilor de piață din punctul de vedere al vânzărilor și nevoilor clienților, sugestii pentru gama de produse și proiectarea proiectului etc.

  Cerințe de calificare:


  1. Diplomă de licență sau superioară cu accent pe electronică, sisteme energetice și automatizare, control electric și automat al energiei, mecatronică, marketing sau un MBA etc.
  2, mai mult de 10 ani de experiență în muncă, mai mult de 5 ani de experiență în vânzări pe piața produselor solare fotovoltaice
  3. Este preferată cunoașterea industriei de generare a energiei fotovoltaice, cu experiență profesională și performanță în vânzări în industria electrică, rețea, electricitate și alte industrii, capabile să formuleze strategii de vânzare și să construiască rapid expansiunea și acoperirea pieței.
  4. Aveți relații extinse cu clienții de pe piața energiei electrice, sunteți buni la comunicarea cu clienți de profil, înțelegeți profund psihologia clienților și înțelegeți nevoile clienților.
  5. Poate efectua în mod independent sistemul prețurilor de vânzare, concurența, politica și analiza pieței
  6. Aveți abilități de coordonare și organizare puternice, precum și un puternic sentiment de profesionalism și execuție.
  7, să înțeleagă cunoștințele de panouri solare, produse de energie eoliană, baterii, invertoare, controlere de încărcare și sisteme de protecție conectate la rețea și care nu sunt conectate la rețea.