• Panou Solar IBC

  Tehnologie de top pentru module

  Celulele solare IBC (Interdigitated Back Contact) reprezintă o tehnologie de celule solare de a treia generație, mai avansată decât TOPCON și PERC. Prin mutarea contactelor metalice ale celulelor solare pe partea din spate a celulei, această tehnologie elimină grilele metalice de pe fața celulei, mărește semnificativ suprafața de captare a luminii și maximizează eficiența celulei. Este o direcție tehnologică foarte promițătoare.

 • Avantajele Panou Solar IBC

  Maysun Solar furnizează Panou Solar IBC deosebite, cu valoare adăugată ridicată.

  broken image

  Tehnologia noastră de producție utilizează un proces de encapsulare fără banda de spate:

  • Aspect super elegant: Fără banda de spate, modulele arată perfect, cu un aspect curat, sofisticat, și elegant.
  • Eficiență ridicată: Fără bandă de spate care să acopere fața modulelor, suprafața de captare a luminii crește cu 2.5%, ceea ce duce la o performanță mai bună.
  • Ecologic: Procesul nostru de producție fără bandă de spate reduce reflexia luminii la doar 1.7%, reducând astfel poluarea luminii și deranjarea vecinilor.
  broken image

  Tehnologie de top, preț competitiv

  Cu utilizarea avansată a laserului în procesul de producție, procesul de fabricație al modulelor IBC a devenit mult mai eficient din punct de vedere al costurilor, ceea ce face ca prețurile modulelor să fie comparabile cu cele ale modulelor TOPCON, conferindu-le un avantaj competitiv semnificativ.

 • Umbrire fără pete de căldură

  Prin utilizarea tehnologiei unice de conectare a bornei pe partea din spate a celulelor solare, curentul electric curge normal chiar și în condiții de umbrire. Nu există nicio rezistență pe partea din față a modulelor, ceea ce reduce riscul de pete de căldură și de probleme legate de funcționarea stației.

   

   

  Garantie extinsa de 25 de ani

  Utilizarea materialelor de înveliș, precum TPE cu rezistență mare la radiații ultraviolete, rezistență la îmbătrânire, permeabilitate redusă la apă și peliculă PVF (Tedlar), și a foliei îmbunătățite EPE, asigură o durată de viață de 25 de ani.

   

   

  Fiabilitate ridicată

  Eliminând sudura tipică a benzii de spate a celulelor solare, numită și tehnologia Z-type, numărul de suduri este redus cu 80% comparativ cu modulele TOPCON. Celulele nu sunt supuse stresului termic cauzat de sudură și nu prezintă riscul de sudură slabă sau suprapunere. Fiabilitatea și stabilitatea au fost semnificativ îmbunătățite.

 • broken image

  Performanțe bune la lumină redusă

  Lipsa de contacte metalice pe partea din față a modulelor permite captarea unei game largi de lumini, cu spectrul cuprins între 300nm și 1200nm. Astfel, modulele încep să genereze energie mai devreme dimineața și continuă să funcționeze mai târziu seara, oferind un beneficiu de generare maximă de 2.01%.

 • Compararea performanțelor Panou Solar IBC cu cele TOPCON și PERC

  Eficiență ridicată

  Datorită caracteristicii sale unice de curent scurt, densitatea curentului modulelor IBC este cu 5-8% mai mare decât cea a modulelor TOPCON și PERC, ceea ce duce la o eficiență superioară.

   

  Decădere a puterii la temperaturi ridicate foarte mică

  Datorită procesului de fabricație unic, modulele IBC funcționează la temperaturi mai scăzute, ceea ce duce la o reducere semnificativă a curentului electric în condiții de temperatură ridicată. Această îmbunătățire a performanțelor la temperaturi ridicate contribuie la creșterea duratei de viață a modulelor.

   

  Coeficient de temperatură redus

  Coeficient de temperatură excelent de -0.29%/°C, care reduce la minim impactul temperaturilor ridicate asupra funcționării, asigurând o scădere neglijabilă a performanței energetice.

 • Servicii Maysun

  Maysun se angajează să ofere produse de înaltă calitate și servicii pentru clienți.

 • Garantie extinsa de 25 de ani

  Oferim servicii cu garantie extinsa.

  Certificări TUV, CE și antiincendiu

  Aveți încredere în certificările noastre profesionale.

  Timp de livrare rapid

  Asigurăm o livrare promptă.

  Rețea extinsă de distribuție în Europa

  Avem o prezență puternică pe piața europeană.

  Stocuri abundente

  Oferim o aprovizionare stabilă.

  Echipă de dezvoltare de produse profesionistă

  Suntem mereu la curent cu ultimele tehnologii fotovoltaice.

  Peste 15 ani de experiență în fotovoltaic

  Avem o bază solidă de clienți.

  Ghid tehnic complet

  Beneficiați de suport tehnic de înaltă calitate.

 • Întrebări frecvente

  Caută mai multe informații despre panouri solare IBC

 • Obțineți oferte

  Completați formularul pentru cele mai recente oferte.