• broken image

  Panou solar IBC Full Black 410W-440W

  Panouri solare de înaltă eficiență 

  Putere: 410W 415W 420W 425W 430W 435W 440W

  Eficiență: 21-22.5%

  Dimensiuni (L × l × Î): 1722 x 1134 x 30 mm

  Greutate: 20.8kg

  Ambalare: 36 bucăți/palet, 936 bucăți/40'HQ

  Garantie: Garanție de performanță de 25 de ani

 • broken image

  410-440W

  Putere modul

  broken image

  21-22.5%

  Eficiență modul

  broken image

  25 de ani

  Garanție

 • Panouri solare IBC de înaltă valoare

  Alegerea preferată pentru acoperișurile casnicelor cu energie distribuită

  broken image

  Tehnologia de celule solare de ultimă generație

  Procesul de tratament fără sudură pe fața frontală

  Creează o experiență solară excepțională pe acoperișul tău cu panourile noastre negre complete pentru topirea zăpezii rapid. Este conceput special pentru centralele fotovoltaice distribuite pe acoperișuri. Suprafața de 1,952 metri pătrați îndeplinește cerințele reglementare pentru instalațiile pe acoperișuri. Cu un câștig semnificativ de putere în producția de electricitate, este cea mai bună alegere atât pentru acoperișurile rezidențiale, cât și pentru centralele solare de mari dimensiuni de pe acoperișuri.

  broken image

  Experiență vizuală complet neagră

  Tratament de suprafață negru

  Panoul solar complet negru IBC, cu dimensiunile 1722*1134*30 și finisat cu un tratament de suprafață neagră, oferă un aspect sofisticat, nobil și elegant. Aspectul său sofisticat îl face potrivit în special pentru acoperișurile de stil european cu nuanțe mai închise, îmbunătățind frumusețea și valoarea proprietății tale, asigurând în același timp o eficiență solară excelentă.

 • Mai multe avantaje ale produsului 

  Tehnologia solară IBC de vârf 

  Cea Mai Avansată Tehnologie

  Aceasta este cea mai sofisticată tehnologie pentru producția în masă a panourilor solare (Toate Contactele din Spate), oferind avantaje de neegalat față de tehnologiile PERC și TOPCon. Este un salt semnificativ înainte, oferind produse cu adevărat unice și distincte care stabilesc un nou standard în industrie.

  Performanță excepțională în condiții de lumină scăzută

  Caracteristicile nefile ale feței din față extind gama de absorbție a luminii, cu o gamă de absorbție spectrală de la 300nm la 1200nm. Generarea de energie începe devreme dimineața și se întinde până seara târziu. Comparativ cu PERC și Topcon, câștigul în generarea de energie depășește 2.01%.

  Niciun punct fierbinte în umbră

  Designul unic de Toate Contactele din Spate asigură că electrozii pozitivi și negativi de pe partea din spate continuă să funcționeze normal, chiar și atunci când umbrele cad peste ei. Această inovație reduce semnificativ riscul de deteriorare a modulului datorită punctelor fierbinți și minimizează pericolul de a opera partea electrică frontală fără o stație de rezistență.

  Eficiență ridicată în generarea de energie

  Partea din față nu are bare de autobuz și bandă PV, ceea ce reduce pierderile de lumină și mărește suprafața de recepție a luminii cu 2.5%.

  Fără poluare a reflexiilor

  Tehnica de eliminare a benzii PV din față duce la o reflectivitate medie de doar 1,7%, reducând semnificativ poluarea luminii pentru mediu și vecini.

  Coeficient de Temperatură Redus al Puterii

  Excelentul coeficient de temperatură al puterii de -0.29%/°C diminuează impactul fluctuațiilor de temperatură asupra performanței de generare de energie, măriind randamentul pe întreg ciclul de producție a energiei.

 •  

  Studiu de caz

  Utilizarea panourilor solare IBC pe acoperișurile rezidențiale

 • Întrebări frecvente

  Căutare de mai multe cunoștințe despre IBC

 • Popularizarea Tehnologiei IBC

  Descoperiți mai multe despre tehnologia IBC

 • Obțineți o ofertă

  Vă rugăm să completați formularul pentru a obține o ofertă