• background image
 • broken image

   

   

  Înființată în 2008, Maysun Solar este o companie de înaltă tehnologie care integrează dezvoltarea, fabricarea, vânzarea și serviciile post-vânzare de module fotovoltaice.


  În cei 15 ani de dezvoltare, Maysun Solar a urmărit o filozofie de proiectare diferențiată pentru a dezvolta cele mai rentabile module fotovoltaice pentru clienți, ceea ce o diferențiază de numeroșii săi concurenți.


  Scopul MaysunSolar este de a furniza energie verde pentru milioane de gospodării Maysun Solar lucrează pentru a atenua schimbările climatice.

 • Maysun este un consolidator de noi tehnologii și resurse:

  Tehnologie nouă: 15 ani de experiență în industria fotovoltaică.

  Suntem integratorul de noi tehnologii și resurse

  De la intrarea în industria fotovoltaică în 2008, Maysun și-a acumulat experiența în domeniul producției și al resurselor lanțului de aprovizionare. în calitate de producător chinez de module fotovoltaice, Maysun solar se bazează pe avantajul locației pe careherrittshert elogisch în fortrshert technologies de la China. este capabil să integreze pe deplin cele mai avansate tehnologii, procese de fabricație și resurse pentru a oferi pieței module de înaltă calitate și fiabile cu 15 sau 25 de ani garanție.

  broken image

  Maysun monitorizează fiecare etapă, de la materiile prime până la produsul finit:

  Control strict al calității: monitorizare de la materiile prime până la produsul finit.

  Siguranța dvs. este prioritatea noastră principală!

  Compania Zhejiang Gang Hang Energy operează mai multe linii de producție automatizate certificate ISO 9001-2015 în China, asigurând că modulele noastre fotovoltaice sunt lipsite de defecte de materiale și manoperă timp de 15 ani Defectele de performanță ale produsului sunt desert și eufert de produse protejează.

   

  1.Monitorizarea la fața locului de către inginerii noștri și inginerii de testare de la institute de testare recunoscute.

  2.testarea materialelor necesare

   

  3.tehnologie de ultimă generație și instalații de producție automatizate de ultimă generație

  4.pre-selectarea 100 % a celulelor în funcție de curent, tensiune și optică

  5.100 % teste de microfisuri și de performanță înainte de finalizarea modulului fotovoltaic

  6.Modulele PV de înaltă eficiență Maysun Solar sunt testate aleatoriu la AQL 0,1 înainte de a părăsi fabrica.

   

   

  Modulul PV de la Maysun Solar a fost utilizat în Europa și în cel internațional certificări obținute, cum ar fi TÜV, CE, ISO și IEC.

  broken image

  Maysun are 21 de depozite în întreaga lume pentru a asigura un stoc stabil:

  Capacitate de livrare excelentă: 21 de depozite din întreaga lume asigură un inventar stabil

   

  Scopul Maysun solar este de a oferi clienților noștri un confort maxim

   

  Cu depozite mari în Giurgiu (România), Essen, Kaarst, Hilden, Meerbusch, Remscheid, Neuss, Halle (Saale), Hamburg, München, Chorges (Franța), Milano (Italia), Rotterdam (Țările de Jos), Hammar (Suedia), Valencia (Spania), Radonice (Polonia), Budapesta (Ungaria), Jakarta (Indonezia) și Dubai (Emiratele Arabe Unite), Maysun Solar poate livra bunurile către clienți rapid și eficient.

   

  Puteți comanda un container întreg. Iar noi livrăm mărfurile din cel mai apropiat depozit sau din Ningbo sau Shanghai, China. Puteți, de asemenea, să comandați 1 palet și să îl ridicați de la cel mai apropiat depozit sau puteți comanda transport la domiciliu.

   

  broken image

  Maysun are 8 birouri în întreaga lume pentru a oferi servicii convenabile și flexibile clienților noștri:

  Serviciu clienți convenabil și flexibil: 8 birouri în întreaga lume

   

  Cu birouri de vânzări în Hangzhou, China, Germania, Franța, Italia, Polonia, Ungaria, Emiratele Arabe Unite și Indonezia, suntem în măsură să oferim servicii comerciale și post-vânzare personalizate clienților din peste 80 de locații.

   

  broken image
Toate postările
×