• Tehnologia noastră

 • Tehnologia fotovoltaică avansată

  Maysun Solar utilizează tehnologia avansată a celulelor din industrie, are o tehnologie matură de încapsulare a modulelor și continuă să inoveze pentru a crea un sistem de înaltă calitate. produse modulare de calitate pentru clienții noștri.
  broken image

  Half-cut

  O tehnologie de tăiere nedistructivă care taie în mod egal plachetele de siliciu în două sau mai multe bucăți pentru a le conferi o temperatură de funcționare nominală mai scăzută (NOCT), pentru a reduce pierderile de umbrire și pentru a crește eficiența conversiei.

   

   

  broken image

  Bificial

  o tehnologie de module care generează energie electrică pe ambele părți. Atunci când lumina soarelui atinge un modul bifacial, o parte din lumină este reflectată de mediul înconjurător către partea din spate a modulului, unde poate fi absorbită de celulă pentru a genera electricitate.

   

  broken image

  IBC

  Interdigitated Back Contact (IBC) este o tehnologie care utilizează plachete de siliciu de tip N acoperite cu o peliculă de oxid termic atât pe suprafața frontală, cât și pe cea posterioară pentru a asigura conversia energiei prin contact posterior. Partea frontală a celulei nu este obstrucționată și absoarbe cantitatea maximă de lumină solară.

  broken image

  TOPCon

  Tunnel Oxide Passivated Contact cells, cu o structură de celule care permite transportul longitudinal unidimensional al purtătorilor, reducând în același timp compunerea metalelor cu substratul de siliciu, ceea ce duce la o mai mare generare de energie combinată.

   

  broken image

  HJT

  celule cu heterojoncțiune cu strat subțire intrinsec, în care joncțiunea P-N este compusă din două materiale semiconductoare diferite. Are avantajele generării de energie electrică pe ambele părți, procesul de fabricație la temperaturi scăzute, tensiune ridicată în circuit deschis și caracteristici bune de temperatură.

  broken image

  Shingled

  Tehnologia Shingled taie, în general, plăcile de siliciu în cinci sau mai multe bucăți și utilizează un adeziv conductiv flexibil pentru lipirea la temperaturi scăzute pentru a realiza o conexiune fără sudură între celule, ceea ce crește semnificativ puterea de ieșire a modulului.

   

 • Vedeți în detaliu crearea modulelor de înaltă calitate Maysun în acest videoclip

   

Toate postările
×