• Care este tehnologia IBC a modulelor solare

  Comparație între componentele Maysun IBC și componentele convenționale în ceea ce privește aspectul. Maysun cercetează tehnologia panourilor solare de mare putere și tehnologie nouă de generare a energiei solare, doar pentru a dezvolta panouri solare mai eficiente.

   

   

   Ce este Tehnologia IBC

  Celula IBC (Interdigitated Back Contact) este un tip de joncțiune dorsală cu electrozi metalici pozitivi și negativi dispuși în formă de deget bifurcat pe suprafața iluminată a celulei.


  Structura celulei solare cu contact posterior, joncțiunea sa P-N este situată în partea din spate a celulei, curentul aparține modelului de transmisie bidimensională.


  MWT și EWT aparțin, de asemenea, celulelor solare cu contact posterior, dar deoarece joncțiunea lor P-N este situată în partea din față a celulei, acestea sunt numite celule solare cu contact posterior cu joncțiune frontală.

  Translated with www.DeepL.com/Translator (free version)

  Afișarea imaginilor din față și din spate ale componentelor Maysun IBC. Modulele Maysun IBC sunt mai potrivite pentru integrarea clădirilor fotovoltaice. În calitate de producător de panouri solare, Maysun solar are depozite de panouri solare în Europa, care pot fi expediate rapid în toate părțile lumii.

   

   

   Avantajele Tehnologiei IBC

  Partea frontală a celulei nu are ecranare a liniei de poartă, ceea ce poate elimina pierderile de curent de umbrire ale electrodului metalic și poate maximiza utilizarea fotonilor incidenți. În comparație cu celula solară convențională, curentul de scurtcircuit poate fi mărit cu aproximativ 7%.
  Electrozii pozitivi și negativi se află pe partea din spate a bateriei, astfel încât nu este necesară problema ecranării liniei de grilă. Proporția liniei de rețea poate fi lărgită în mod corespunzător pentru a reduce rezistența în serie și pentru a îmbunătăți FF.
  Structura de pasivare a suprafeței și de captare a suprafeței poate fi optimizată pentru a reduce rata de recombinare a suprafeței frontale și reflexia suprafeței, îmbunătățind astfel VOC și JSC, deoarece partea frontală nu trebuie să ia în considerare factori precum umbrirea liniei de poartă și contactul metalic.
  Aspect frumos, deosebit de potrivit pentru integrarea clădirilor fotovoltaice, cu perspective comerciale bune.

   

  Diagrama detaliată a structurii tehnice Maysun IBC. Maysun are certificate TUV, CE, SGS, IEC, NORD, MCS și alte certificate.

   

   

   

   

  Diagrama de Structură a Tehnologiei IBC

  Direcția de Dezvoltare a Eficienței Celulelor Solare IBC
   
   

          

  Direcția de Dezvoltare a Eficienței Celulelor Solare IBC

  Componentele Maysun IBC, temperatura de funcționare în timpul lucrului, temperatura generală este foarte scăzută. Avantajul modulului Maysun IBC este că are energie electrică bună în vara fierbinte.

   

   

   

    

   

  Coeficient de Temperatură Scăzută

  Modulele IBC au un randament energetic bun în timpul verii calde.