• broken image

  425W-450W Panou Solar IBC cu Rama Neagră

  Modul Solar Eficient

  Putere de Ieșire: 425W 430W 435W 440W 445W 450W

  Eficiență: 21,7-23,1%

  Dimensiuni (L × l × Î): 1722 x 1134 x 30 mm

  Greutate: 20,8 kg

  Ambalare: 36 buc/palet, 936 buc/40'HQ

  Garanție: Garanție de produs și performanță de 25 de ani

 • broken image

  425-450W

  Puterea de Ieșire a Modulului

  broken image

  21,7-23,1%

  Eficiența Modulului

  broken image

  25 de Ani

  Garanție

 • Panouri Solare de Top Calitate

  Prima Alegere pentru Instalații Solare de Pe Acoperișuri Comerciale și Rezidențiale
  broken image

  Cea Mai Avansată Tehnologie a Celulelor Solare de Generație a Treia

  Tehnologie fără Bară de Conexiune pe Fața Anterioară

  Panourile Solare IBC cu Ramă Neagră integrează tehnologia unică a celulelor All Back Contact și un design fără bară de conexiune pe fața anterioară, oferind îmbunătățiri semnificative în generarea de energie electrică. Acest lucru le face o opțiune optimă atât pentru instalațiile solare rezidențiale, cât și pentru stațiile solare de mari dimensiuni amplasate pe acoperișuri.

  broken image

  Estetic perfect

  Lumină Plăcută din Punct de Vedere Estetic și Antireflexie

  Acest design de panou solar, liber de impactul vizual al benzii PV, accentuează impecabil frumusețea celulelor. Aspectul său este o lecție de eleganță - exquisit, sofisticat și vizual uimitor. Acest design nu numai că încântă ochiul, dar servește și un scop ecologic. Prin reducerea dramatică a reflexiei luminii (la doar 1,7%), minimizează eficient poluarea luminii orbitoare. Această combinație atentă de farmec estetic și reducere a orbirii marchează un progres semnificativ în designul panourilor solare, oferind atât plăcere vizuală, cât și considerații ecologice.

 • Mai multe Avantaje ale Produsului

  IBC - Tehnologia Fotovoltaică de Vârf

  Cea Mai Avansată Tehnologie

  Cea mai avansată tehnologie pentru producția în masă a panourilor solare (All Back Contact) se mândrește cu avantaje de neegalat față de PERC și TOPCon. Această tehnologie reprezintă un salt semnificativ înainte, oferind produse cu adevărat unice și diferențiate.

  Performanță Remarcabilă în Condiții de Lumină Scăzută

  Cu un domeniu de absorbție spectrală între 300 nm și 1200 nm, panoul solar IBC asigură un câștig suplimentar de generare a energiei electrice de 2,01% dimineața și seara, sporind în continuare randamentul investiției (ROI) pentru stația solară de pe acoperiș.

  Fără Puncte Cald în Umbră

  Celulele IBC pot permite în mod constant trecerea curentului prin porțiunea blocată, reducând temperatura de operare a panoului solar și diminuând riscul de puncte fierbinți și pericolele asociate cu funcționarea centralei electrice pe acoperiș.

  Eficiență Ridicată în Generarea de Energie

  Partea frontală este lipsită de umbrire cu rețea metalică, reducând pierderile de lumină și mărirea suprafeței de recepție a luminii cu 2,5%.

  Fiabilitate Ridicată

  Tehnologia Interdigitated Back Contact (IBC) utilizează o metodă de sudură în linie dreaptă, îmbunătățind eficient rezistența modulelor la microfisuri, rezultând într-o îmbunătățire semnificativă a fiabilității produsului.

  Coeficient de Temperatură Redus

  Excelentul coeficient de temperatură de -0,29%/°C diminuează impactul fluctuațiilor de temperatură asupra performanței de generare a energiei, sporind beneficiile pe întreg ciclul de producție de energie.

 • Întrebări frecvente despre Panourile Solare IBC

  Descoperiți Mai Multe Informații Despre Tehnologia IBC

 • Solicitare de Ofertă

  Vă rugăm să completați formularul pentru a solicita o ofertă