Siliciu solar în aprovizionare redusă, prețurile modulelor fotovoltaice sunt acceptate pe scară largă

· Cotații de Preț
Siliciu solar

Majoritatea întreprinderilor de siliciu solar în luna mai au fost semnate, unele întreprinderi de siliciu solar se confruntă cu comenzi care depășesc status quo-ul, nici un material disponibil. Săptămâna viitoare este de așteptat să înceapă negocierea comenzilor pentru iunie, limitată de deficitul de siliciu solar și cererea de plachete solare este mare, oferta pe termen scurt de siliciu solar va continua să depășească cererea, prețurile siliciului solar sunt încă de așteptat să crească ușor săptămâna viitoare.

napolitană solară

Săptămâna aceasta, prețul napolitanelor solare M10 a fost în jur de 1.013 USD/buc, iar prețul napolitanelor solare G12 a fost în jur de 1.363 USD/buc. Noile comenzi pentru napolitane solare în această săptămână au fost scăzute, în mare parte bazate pe executarea comenzilor anterioare; Cererea de module fotovoltaice a continuat să crească, crescând astfel și cererea pentru napolitane solare de dimensiuni mari. O parte din capacitatea de producție a napolitanelor solare de dimensiunea M6 pentru a intensifica transformarea, capacitatea de producție a napolitanelor solare M10 a crescut, aprovizionarea cu napolitane solare G12 este ușor strânsă; pe de o parte, limitată de lipsa aprovizionării cu siliciu, pe de altă parte, deficitul de creuzete pentru tragerea tijei nu a fost încă atenuat efectiv. Unele companii au spus că, afectate de acest lucru, producția de napolitane solare a fost redusă, dacă situația producției din iunie nu a fost îmbunătățită, iar cererea de napolitane solare continuă, prețurile napolitanelor solare sunt încă probabil să crească.
Pentru napolitanele din polisiliciu, prețurile au continuat să crească din cauza resurselor reduse.

celula solara

Prețul celulelor solare monocristaline M6 a fost de aproximativ 0.169 USD/W, celulele solare M10 la aproximativ 0.176 USD/W și celulele solare G12 la aproximativ 0.175 USD/W.
Recente celule solare și modul fotovoltaic joc tinde să fie intens, întreprinderile modul fotovoltaic pentru a încetini achiziția, acceptarea prețurilor celulelor solare scădere, prețurile celulelor solare nu au suficientă putere pentru a crește. Unele întreprinderi au reflectat că inventarul recent de celule solare a crescut treptat, este încă în intervalul normal, prețul are o tendință de scădere, cu situația comenzii în iunie treptat clar, rezultatele jocului vor apărea.

Module fotovoltaice

Prețul modulelor fotovoltaice monocristaline de 166 mm este de aproximativ 0.281 USD/W, modulelor fotovoltaice monocristaline de 182 mm este de aproximativ 0.285 USD/W și modulelor fotovoltaice monocristaline de 210 mm este de aproximativ 0.288 USD/W.

Tranzacția de comandă a modulului fotovoltaic din această săptămână nu este mult, presiunea costurilor a apărut treptat, resursele de preț scăzut au fost foarte greu de găsit. 20 mai, Three Gorges Group 2022 modulul fotovoltaic centralizat deschiderea ofertei de achiziție, prețul mediu al modulului fotovoltaic sunt în 0.293 USD / W de mai sus. În prezent, cererea de module fotovoltaice a scăzut, proiectele distribuite sunt încă fierbinți, China Zhejiang, Xi'an și alte locuri au încă subvenții locale pentru a sprijini dezvoltarea; pentru regiunile de peste mări, susținute de politica europeană, prețurile de export ale modulelor fotovoltaice pot fi acceptate pe scară largă, cererea este fierbinte.

Pentru materiale auxiliare, nu există nicio modificare a cotației sticlei în această săptămână, prețul sticlei de 3.2 mm este de aproximativ 4.258 USD/㎡, prețul sticlei de 2.0 mm este de aproximativ 3.362 USD/㎡. În urma creșterii prețurilor sticlei din ultimele două săptămâni, acțiunea de achiziție a modulelor fotovoltaice a încetinit semnificativ și nu a existat o modificare semnificativă a cotațiilor sticlei.

Prognoza de saptamana viitoare

Tranzacția din această săptămână pentru modulul fotovoltaic nu este mult, presiunea costurilor a apărut treptat, resursele low-cost au fost foarte greu de găsit. În același timp, prin sprijinul politicii europene, prețurile de export ale modulelor fotovoltaice pot fi acceptate pe scară largă, cererea de căldură nu scade. În această condiție, întreprinderile de module fotovoltaice suportă o anumită presiune asupra costurilor, dacă în amonte de lanțul industrial de siliciu solar și prețurile vaferelor solare continuă să crească, întreprinderile de module fotovoltaice au, de asemenea, posibilitatea de a crește prețul modulelor fotovoltaice, speră că clienții cu proiecte fotovoltaice să se aprovizioneze cât mai curând posibil pentru a reduce pierderile de costuri.