Section image

530W-550W Panou Solar Fotovoltaic din Sticlă Față-verso 144 Celule 182mm

Nume de marcă: Maysun
Putere: 530W 535W 540W 545W 550W
Dimensiuni (L×L×D): 2279×1130×30mm
Ambalare: 31 buc/palet, 620 buc/40"HQ

1. Adopți celulă PERC monocristal de 182 mm, zonă de recepție a luminii de înaltă densitate, îmbunătățiți eficiența conversiei
2. Absorbția cu două fețe a radiației solare, raportul față-verso este de până la 70%, ceea ce îmbunătățește foarte mult puterea echivalentă a modulului
3. Aspectul este rafinat, instalarea este convenabilă, iar designul este compatibil cu invertoarele și suporturile principale.
4. Este potrivit pentru diverse zone complexe de mediu, cum ar fi temperatură ridicată, umiditate ridicată și diferență mare de temperatură.
5. Cost mai mic pe kWh și rentabilitate mai mare a investiției.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii

1. Partea frontală a modulului este acoperită cu sticlă temperată în relief pentru a reduce reflexia luminii, iar conținutul scăzut de fier asigură o transmisie mai mare a luminii. Grosimea sticlei de 2 mm face ca modulul să fie mai rezistent la condiții meteorologice extreme. Pachetul frontal este realizat din EVA foarte transparent, iar pachetul din spate este din EVA cu tăiere înaltă, cu o greutate de 550 g/m2, ceea ce îmbunătățește eficient performanța de lipire și izolație a componentelor. Celulele de 182*91mm sunt tăiate în bucăți de 6*24, oferind modulelor performanțe mai mari.Generarea de energie cu două fețe este mai potrivită pentru instalarea de centrale electrice la scară mare și sisteme de acoperiș din ciment industriale și comerciale.

2. Cadrul modulului adoptă aliaj de aluminiu 6063T6, grosimea minimă a stratului de oxid este de 14 microni, modulul adoptă un backplane din compozit cu fluor dublu, iar tensiunea este de 1500V (KPK). Cutia de joncțiune adoptă trei diode peste 30A și este încapsulată cu adeziv, iar nivelul de protecție este peste IP68. Adecvare excelentă la mediu și durabilitate, deoarece trece testele de intemperii cu nisip, pulverizare de sare și amoniac, precum și teste mecanice îmbunătățite.

3. Modulul adoptă celulă PERC cu un singur cristal de mare putere de 182*182 mm și bandă rotundă de cupru cositorită cu diametrul de 0,32 mm, ceea ce crește refracția luminii pe partea frontală a modulului, puterea de ieșire este excelentă, culoarea este mai uniformă și plumburile sunt mai frumoase. Îmbunătățiți tehnologia de gestionare a producției de baterii și controlul calității materialelor, reduceți eficient fenomenul PID și rata de întrerupere a curentului.

4. Cutia de ambalaj exterior poate fi personalizată în funcție de nevoile clienților. În prezent, se folosesc lăzi aliniate vertical, cu colțuri de hârtie care separă componentele pentru a evita loviturile metalice și frecarea în timpul transportului. Ambalajul este fixat prin mai multe legături din plastic în interior și exterior, făcând componentele mai sigure în timpul transportului pe distanțe lungi pe mare și pe uscat.Ambalare: 31 buc/palet, 620 buc/40H

5. Iată specificațiile pachetului nostru de baterii de format mare de 182 mm și 144 celule

Faceți clic pentru a vizualiza specificațiile specifice

Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru o ofertă