Section image

Backplane Transparent Panou Solar 166mm PERC 120 Celule Module PV 360W-380W

Nume de marcă:: Maysun
Putere: 360W 365W 370W 375W 380W
Dimensiune (L × B × T): 1765 × 1048 × 35 mm
Tensiunea Maximă a Sistemului: 1000V/1500V
Ambalare: 31buc/palet, 620buc/40"HQ

1. LCOE mai scăzut (Cost nivelat al energiei), costuri reduse ale BOS (Balance Of System), perioadă mai scurtă de recuperare.
2. Garantare mai scăzută în primul an și degradare anuală.
3. Proiectat pentru a fi compatibil cu componentele de sistem mainstream existente.
4. Rentabilitate mai mare a investiției.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii

1. Partea din față și din spate a modulului utilizează sticlă termoizolată cu o grosime de 2 mm, iar performanța modulului este garantată timp de 30 de ani. Noul pachet de materiale POE poate îmbunătăți în mod eficient aderența, rezistența la tensiune și performanța de izolație a componentelor din sticlă dublă și rezistența la intemperii în medii complexe. Dimensiunea de sudare a celulelor solare de 166 * 83mm și dispunerea a 6 * 20buc face ca componentele să aibă un aspect ușor de instalat și transportat, care este mai potrivit pentru instalarea sistemelor de uz casnic mici.

 

2. Cadrul din aliaj de aluminiu are o grosime a filmului de oxid de 13 microni sau mai mult și o duritate de 12 HW sau mai mult, ceea ce crește efectiv rezistența la impact și rezistența la intemperii în exterior a modulului de sticlă dublă. Sticla față-verso permite modulului să aibă o performanță mai bună de etanșare și să crească în mod eficient durata de viață a modulului. Cutia de joncțiune lipită din trei părți este echipată cu trei diode peste 20A, care au o performanță mai bună de disipare a căldurii. Certificarea TUV 1500V DC rezistă la tensiune și nivelul de protecție IP68 au o garanție de utilizare mai sigură. Firele și conectorii pot fi personalizați în funcție de cerințele clientului, iar clienții au mai multe opțiuni.


 

3. Folosind celulă monocristalină cu tehnologie topcon de 166 mm de înaltă eficiență cu tehnologie topcon, tehnologia este actualizată și actualizată constant, iar eficiența conversiei este îmbunătățită continuu, iar costul de producție este redus. Componentele de generare a energiei pe două fețe pot crește puterea de ieșire a spatelui pe ciment, apă, nisip și sol metalic. Îmbunătățirea continuă a procesului de producție perfect va face ca tehnologia de generare a energiei cu două fețe topcon de tip N să devină un produs popular pe piața de module viitoare, cu un câștig de generare a energiei pe două fețe de până la 30%, economisind mai mult sistem de kilowați-oră cheltuieli.

 


4. Cutia de ambalare poate fi personalizată în funcție de cerințele clienților, astfel încât clienții să aibă mai multe opțiuni. În prezent, 37PCS sunt utilizate pentru ambalarea verticală într-o cutie exterioară, iar componentele sunt separate prin colțuri de hârtie pentru a preveni coliziunea și fricțiunea metalelor în timpul transportului. Curele multiple din oțel plastic sunt utilizate pentru fixarea în interiorul și exteriorul pachetului, ceea ce face componentele mai sigure în timpul transportului pe mare și pe uscat pe distanțe lungi.


 

 

5. Următoarea este specificația modulului de baterie de 166 mm 120 celule al companiei noastre de dimensiuni convențional

 puteți face clic pe link pentru a descărca oricând