Section image

Maysun Solar 400-420W MONO MONO Full Black PERC Shingled 1-6Cut 210mm

Nume de marcă: Maysun
Putere: 400W 405W 410W 415W 420W
Dimensiune: 1735×1120×30 mm
Ambalare: 37pcs/palet, 962pcs/40HQ

1. aspect mai bun: Cu un aspect total negru, modulele se potrivesc perfect în acoperișul clădirii, optim pentru acoperișuri rezidențiale și BIPV-uri.
2. Siliciu avansat de 210 mm și tehnologie avansată de celule 1/6, design de curent redus pentru invertoarele principale de pe piață.
3. beneficii ridicate pentru clienți: Cost mai mic al unei singure unități și timp de recuperare a investiției mai scurt asociat.
4. Eficiență energetică ridicată: IAM (Incidet Angle Modifier) excelent și putere de iradiere scăzută, certificat de terți.
5. fiabilitate ridicată: Reducerea microfisurilor cu ajutorul unei tehnologii de tăiere inovatoare; Consistență PID asigurată prin controlul procesului celular și al materialului modulului.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii

1. Modulele au un aspect perfect complet negru, care este mai plăcut din punct de vedere estetic decât alte componente și o completare perfectă a stilului dvs. arhitectural Completați stilul dvs. de construcție. 2. Modulul complet negru este mai benefic în climatele mai reci, deoarece poate topi zăpada mai repede, reducând pierderile de energie.
2. Adezivul electroconductor din argint (ECA) în locul firelor de rețea metalice, care permite conexiuni fără sudură între celule și crește semnificativ densitatea de putere a modulului pe unitatea de suprafață. pe de altă parte, reduce riscul de fisuri ascunse, ceea ce sporește fiabilitatea componentelor.
3. Placă de siliciu avansată de 210 mm și tehnologie de celule 1/6, design cu curent redus, potrivit pentru invertoarele principale de pe piață.
4. performanțe excelente IAM (Incidet Angle Modifier) și iradiere scăzută, certificate de terți; designul circuitului multiparalel minimizează pierderile de umbră din module pentru a obține o generare de energie superioară.
5. Reduce microfisurile cu ajutorul unei tehnologii de tăiere inovatoare; rezistență PID asigurată prin controlul procesului celular și al materialului modulului; Rezistent la medii dure, cum ar fi sarea, amoniacul, nisipul. zone cu temperaturi ridicate sau umiditate ridicată; Performanță mecanică de până la 5400 Pa sarcină pozitivă și 2400 Pa sarcină negativă; A trecut testul de incendiu clasa C.

Descărcați fișa tehnică

Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru o ofertă