Section image

Panouri Solare din Tiglă Stivuite 166mm 408 Celule 470W-490W Panou Solar

Nume de marcă:Maysun
Putere: 470W 480W 490W
Dimensiune (L × L × A): 2056 * 1140 * 35mm
Tensiunea maximă a sistemului: 1000V/1500V
Ambalare: 31buc/palet, 682buc/40"HQ

1. Structura suprafeței noilor componente, celulele sunt aranjate compact, iar aspectul este frumos.
2. Procesul adeziv la temperatură scăzută nu necesită bandă de sudură, ceea ce reduce riscul de sudare a fisurilor.
3. Echipamente de producție inteligente și avansate, control excelent al calității site-ului de producție, garantează producția de componente de înaltă calitate.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii

1. Proiectare de dimensiuni rezonabile, dimensiuni mari și putere mare, economisind zona de instalare și costul timpului de muncă al instalării. Dimensiunea tăierii celulei de 166 * 33,2 mm, densitatea de dispunere a celulei de 12 * 34 celule este mai mare, puterea este mai mare și eficiența producției este mai mare. Utilizarea sticlei temperate acoperite cu fier scăzut crește transmitanța luminii și reduce reflectivitatea luminii. Pachetul modulului folosește EVA de înaltă calitate, cu o performanță excelentă anti-PID, transparență ridicată și combinație ridicată, care îmbunătățește puterea, asigurând în același timp rezistența la intemperii pe termen lung a modulului.

 

2. Cadrul din aliaj de aluminiu poate proteja eficient componenta de daunele cauzate de impact și sarcină. Duritatea profilului aliajului de aluminiu și grosimea filmului de oxid sunt parametri importanți pentru funcționarea sigură și stabilă pe termen lung a componentei. performanța cadrului din aliaj de aluminiu pe care o folosim este lider în industrie. Cutia de joncțiune de înaltă calitate este o componentă foarte critică a modulului, care asigură faptul că curentul sistemului curge prin dioda de bypass atunci când modulul este umbrit, reducând riscul de puncte fierbinți ale modulului. Backplane-ul cu două fețe care conține fluor protejează în mod eficient componentele pentru mai mult de 25 de ani de viață în aer liber.

3. Celula utilizează un proces de tăiere nedistructiv, care reduce efectiv deteriorarea muchiei în timpul procesului de tăiere a celulei, protejează joncțiunea PN din siliciu de deteriorări și are o performanță electrică perfectă. Procesul de lipire prin laminare nu necesită o temperatură ridicată, ceea ce evită în mod eficient riscul sudării fisurilor celulei. Fiecare celulă din fiecare modul a fost supusă mai multor inspecții EL pentru a se asigura că aspectul modulului este impecabil și, de asemenea, garantează o performanță electrică excelentă, care nu poate fi văzută vizual.

 

 

4. Fiecare componentă a fost supusă mai multor inspecții ale defectelor de aspect, teste interne de performanță electrică și teste de siguranță. Produsele finite care sunt considerate calificate încep să fie ambalate. Metoda de ambalare prezentată în figura de mai jos este cea mai bună metodă de ambalare utilizată în mod obișnuit în industrie în prezent, care protejează în mod eficient componentele de fisuri și daune cauzate de stresul de compresiune. proces.

5. Următoarea este specificația modulului nostru fotovoltaic cu șindrilă de 408 celule

 care poate fi descărcat în orice moment făcând clic pe link.

Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru o ofertă