• Ce este Tehnologia cu Jumătate de Celulă Module solare?

  Tehnologie de modul cu jumătate de celulă

  Ce este tehnologia semielectrică a modulelor solare? Aspectul unui modul cu jumătate de cip este diferit de cel al unui modul cu cip complet. Maysun solar este un producător de panouri solare și are depozite de panouri solare în Europa, care pot fi expediate rapid în toate părțile Europei.

  Tehnologie de Modul cu Jumătate de Celulă

   

  Cantitatea de curent electric, Prin utilizarea a jumătăți de celule, curentul electric (i) care curge în fiecare bară este redus la jumătate. Prin urmare, cantitatea de pierdere internă într-un modul jumătate tăiat este de 1/4 dintr-un modul de celule de dimensiuni mari.
   

  Avantajele modulelor Half-cell:

  1. Măriți durabilitatea panoului solar.
  2. Evaluare de ieșire mai mare decât modulul tradițional.
  3. Stres mecanic mai mic și potențial scăzut de fisurare.
  4. Rezolvați limitarea zonelor de instalare.
  5. Eficiență ridicată la umbră.

  Ce este tehnologia semielectrică a modulelor solare? Comparație între modulul cu jumătate de celulă și modulul cu celulă completă în condiții de umbrire. Produsele Maysun includ panouri solare semiconductoare, panouri solare cu două fețe, panouri solare cu gresie, panouri solare IBC, panouri solare monocristaline și panouri solare policristaline.

  Mai Puțină Pierdere de Umbră

  Pierderea în umbră a semicelulozei este mult mai bună în anumite condiţii de umbră decât în ​​cazul unui modul normal.
  Ce este tehnologia semielectrică a modulelor solare? Comparație între puterea de ieșire a modulelor cu jumătate de cip și modulele cu cip complet. Maysun Solar este un producător de panouri fotovoltaice care produce panouri solare monocristaline și panouri solare policristaline.

   

  Avantajele Semi Celulei Solare Maysun

  Ce este tehnologia semielectrică a modulelor solare? Comparație între modulele semicelulă Maysun și modulele semicelulă standard. Maysun cercetează tehnologia panourilor solare de mare putere și tehnologie nouă de generare a energiei solare, doar pentru a dezvolta panouri solare mai eficiente.

  Tehnologie cu Jumătate de Celulă

  Pierderea în umbră a semicelulozei este mult mai bună în anumite condiţii de umbră decât în ​​cazul unui modul normal.
  Temperatura de lucru a modulelor solare cu semicelule Maysun este mai mică, cu aproximativ 2 grade mai mică. Noile tehnologii aplicate in prezent de Maysun includ: jumatate de felie, fata dublu, sticla dubla, tehnologia faianta, Topcon N-type, HJT N-type, IBC etc.

  Temperatură de Lucru Scăzută

  Temperatura Apple to Apple, măsurată în sistemul PV R&D în octombrie 2017, modulul cu jumătate de celulă este cu aproximativ ~ 2 grade mai scăzut.