• Ce este tehnologia modulelor solare cu șindrilă?

  Comparație între componentele șindrilă Maysun și componentele convenționale în ceea ce privește aspectul. Dispunerea componentelor din șindrilă Maysun este mai uniformă și mai frumoasă. În calitate de producător de panouri solare, Maysun solar dezvoltă noi tehnologii potrivite pentru diverse scenarii.

      

   

     

   

  Aspect Frumos

  • structură inovatoare
  • Lipirea la temperaturi scăzute.
  • aspect densitate mare.
  • Frumos aspect
  • Aspect uniform, estetică mai bună.
  Principiul de proiectare al componentelor din șindrilă Maysun este că celulele sunt conectate flexibil prin adeziv conductiv, care înlocuiește tehnologia de sudare. Tehnologia de sudare la temperatură ridicată stresul termic determină îndoirea foii bateriei Și micro fisuri și distribuția tensiunii în legătură adeziv conductiv este totul, nu numai că se pot adapta la plachete de siliciu mai subțiri pentru a reduce eficient costurile, dar au și un risc mai mic de fisurare.

   

  Principiile de Proiectare ale Modulului de șindrilă

  • Tehnologia de lipit a limitat dezvoltarea tehnologiei celulare și îmbunătățirea calității modulului.
  • Adezivii (inclusiv benzile / filmele conductive), care au fost utilizate pe scară largă în industria electronică, au fost introduse în fotovoltaice de către companiile japoneze din 2001.
  • Shingled Module este pionier în utilizarea adezivilor la temperatură scăzută în modulele de șindrilă.
  Modulul de șindrilă Maysun a fost supus unui test de sarcină mecanică la 8100 Pa la temperatura camerei. Comparația înainte și după încărcare a arătat că modulul de șindrilă Maysun nu a avut micro fisuri, iar puterea a scăzut doar cu <0.5%.

   

   

   

    

  Performanță Excepțională la Solicitări Mecanice

  Nu există microfisuri suplimentare și scăderea performanței este <0,5% după un test de sarcină mecanică cu 8100 Pa la temperatura camerei.
  Se compară performanța anti-umbră a modulului cu șindrilă Maysun și a modulului obișnuit cu semicelule. Prin contrastarea zonelor de umbră ale umbrelor verticale și ale umbrelor orizontale, componentele cu șindrilă Maysun au mai multe performanțe anti-umbră

   

   

  Performanță Anti-umbrire Mai Bună

  Componente Maysun șindrilă, temperatura de funcționare în timpul lucrului, în comparație cu componentele convenționale. Temperatura de funcționare a modulelor cu șindrilă Maysun este de 42,3 °C, iar temperatura normală a modulului este de 45 °C. Modulele cu șindrilă Maysun au un design de înaltă densitate și o putere de ieșire mai mare. Dispunerea șindrilă face componentele anti-umbră și curent de funcționare scăzut.

   

   

   

   

  Temperatură de Funcționare Scăzută

  Componentele din șindrilă Maysun sunt verzi și ecologice. Componentele din șindrilă Maysun nu conțin fluor și au un conținut scăzut de plumb. Componenta șindrilă înlocuiește 0,3 kg de bandă metalică cu adeziv. Conținutul de plumb al componentelor din șindrilă Maysun a fost redus cu 60%.

   

   

   

  Verde și Ecologic