Domeniul de Aplicare a Panoului Solar

· Știri din Industrie

1. Energia solară a utilizatorului:

(1) Este pentru a furniza energie pentru ocaziinon-electrice, surse mici de energie cuprinse între 10-100W, Utilizat pentruviața militară și civilă în zone îndepărtate fără electricitate, cumar fi platourile, insulele, zonele pastorale, posturile de frontieră etc., cum ar fi iluminatul, televizoarele, magnetofoanele radio etc.;(2) Sistem de generare a energiei conectat la rețea laacoperișul de 3-5 kW;(3) Pompa de apă fotovoltaică: Rezolvați problema băuturii și irigării în puțurile de apă adâncă dinzonele fără electricitate. Sistem de generare aenergiei conectat la rețea pentru acoperișuri industriale și comerciale și acoperișuri rezidențiale.

Sisteme solare fotovoltaice rezidențiale pe acoperiș
Centrala solară fotovoltaică mică

2. Domeniul de transport: 

Cum arfi luminile de navigație, semnalizatoarele de circulație /cale ferată, Lămpi de avertizare /semnalizare a traficului, lumini stradale, lumini de obstacole la marealtitudine, Cabine telefonice fără fir pentru autostrăzi / căi ferate, Alimentare rutieră nesupravegheată etc., Produse electronice solare zilnice, Cum ar fi tot felul deîncărcătoare solare, lumini solare și lămpi solare de gazon.

Lumini stradale solare
Lanternă solară
Încărcător solar pentru telefon
Lumini de avertizare/semnalizare a traficului alimentate cu energie solară

3. Domeniul comunicării / comunicării:

 Stație dereleu solar cu microunde nesupravegheată, Stație de întreținere a cablului optic, sistem de alimentare cu difuzare / comunicație / paginare; Sistem fotovoltaic de telefonie rurală, mașină mică de comunicații, sursă GPS pentru soldați etc.

Centrale solare fotovoltaice la scară mare

4. Câmpurile petroliere, marine șimeteorologice:

 Sistem solar de protecție catodică pentru conducte de petrol și porți de rezervor, Surse de alimentare de viață și de urgență pentru platforme petroliere, echipamente de testare marină, echipamente de observare meteorologică / hidrologică etc.

Centrale solare fotovoltaice pe apă/pe mare
Sistem de energie solară pentru conductele de petrol

5. Alimentarea cu lampă:

 Cum ar fi luminile curții, luminile stradale,luminile portabile, Lumini de camping, lumini de cățărat, lumini de pescuit, Lămpi cu lumină neagră, lămpi cu filet, lămpi cu economie de energie etc.

În aer liber Solar Powered Carry Light

6. Centrală fotovoltaică: 

10KW-50MW Centrală fotovoltaică independentă, Centrală eolianăcomplementară eoliană(diesel), Stații de încărcare a diferitelor uzine mari de parcareetc. Centrală terestră mare,Centrală electrică demonstrativă solară termică,Centrală solară piramidală,Centrala solară spațială.

Centrale solare fotovoltaice la scară mare
Stație mare de încărcare a instalației de parcare

7. Construirea energiei solare:

Combinați energia solară cu materialele deconstrucție, Faceți ca viitoarele clădiri la scară largă să obțină autosuficiențaenergiei electrice, Este o direcție majoră de dezvoltare în viitor.

Clădiri solare fotovoltaice

8. Alte domenii includ:

 1)Potrivirea cu mașinile: Mașină solară / mașină electrică,Echipament de încărcare a bateriei, Aparate de aer condiționat auto, ventilatoare, cutii de băuturireci etc .; (2) Sistemul de generare a energiei regenerative de producție a hidrogenului solar și a celulei de combustibil;(3) Alimentarea cu energie a echipamentelor de desalinizare a apei de mare;

Centrala solară din deșert