Seria TwiSun Solar de la Maysun Solar este o combinație de durabilitate, conformitate și instalare ușoară

· Știri Maysun Solar,Maysun povestea clientului

Maysun Solar, unul dintre cei mai importanți furnizori de module solare, revoluționează industria energiei regenerabile cu cea mai nouă linie de produse, Seria TwiSun. Disponibile în clase de putere de 390W-410W, modulele TwiSun oferă o serie de proprietăți superioare, inclusiv durabilitate excelentă și respectă standardele industriei. Se așteaptă ca aceste module să aibă un impact semnificativ pe piața solară datorită designului lor cu sticlă dublă și construcției ușoare.

O inovație diferită față de foliile de spate tradiționale - utilizarea de către Twisun a geamurilor duble

O inovație diferită față de foliile de spate tradiționale - utilizarea de către TwiSun a geamurilor duble

O caracteristică distinctivă a seriei TwiSun este reprezentată de modulele sale impresionante cu geamuri de sticlă, care au o durată de viață de până la 30 de ani.

Sticla este siliciu anorganic, aceeași substanță ca și nisipul. Acest material este foarte rezistent și poate face față unor condiții dificile precum frigul extrem, căldura, umiditatea, spray-ul salin și amoniacul. Este mai bun decât orice alt plastic la rezistența la intemperii, coroziune și abraziune.

Modulele din sticlă cu sticlă pot produce mai multă energie decât cele cu plăci de fond obișnuite, cu un câștig de 5% până la 25% din partea din spate. Acest lucru face ca generarea de energie să fie mai eficientă și mai benefică.

O lege germană impune ca modulele fotovoltaice sticlă-oglindă să fie instalate la o distanță de 0,5 metri față de vecini, în timp ce modulele fotovoltaice convenționale trebuie instalate la o distanță mai mare de 1,25 metri față de vecini, astfel încât produsele TwiSun sunt potrivite și pentru zonele cu spații dense între case.

În plus, utilizarea sticlei în loc de folia spate tradițională poate îmbunătăți considerabil siguranța la foc a modulului, chiar dacă distanța dintre case este redusă, utilizarea modulelor PV TwiSun poate evita în cea mai mare măsură apariția dezastrelor accidentale.

În plus, combinația dintre sticla cu două fețe și materialul de ambalare POE conferă modulelor TwiSun o rezistență excelentă la PID (Potential Induced Degradation), ceea ce reduce la minimum degradarea performanței modulelor din cauza scurgerilor de curent și asigură o putere de ieșire eficientă.

Durata de viață de 30 de ani rezultată a modulelor din sticlă și performanța lor excepțională asigură că modulele fotovoltaice vor asigura o producție de energie fiabilă și stabilă pe o perioadă lungă de timp. Maysun Solar promite o calitate bună în Seria TwiSun. Aceasta durează mult timp și funcționează bine pentru case și întreprinderi.

Două variante ale componentei Twisun

Două variante ale componentei TwiSun

Modulele TwiSun sunt disponibile în două variante: toate negre și cu ramă neagră. Panourile solare negre sunt mai eficiente pentru a genera energie. Acestea pot absorbi mai multă căldură, chiar și în zonele reci. Acest lucru le ajută să topească zăpada mai repede.

pentru mai multe detalii despre produs   Twisun

Click pe imagine pentru mai multe detalii despre produs

De asemenea, designul ține cont de estetica elegantă și spațioasă a structurilor arhitecturale europene. Această diversitate permite clienților să aleagă un tip de design care se potrivește perfect cu preferințele lor estetice și cu cerințele reale ale clădirii. Fie că doresc să se integreze în mod natural în mediul înconjurător sau să facă o declarație vizuală izbitoare, gama TwiSun oferă opțiuni pentru orice proiect solar.

Conceptul de design ușor de utilizat al Twisun

Conceptul de design ușor de utilizat al TwiSun

O altă caracteristică distinctivă a modulelor TwiSun este construcția lor ușoară. Sticla călită de 1,6 mm și un cadru T6 ultra-subțire de 28 mm reduc semnificativ greutatea modulelor la 19,5 kg, astfel încât o singură persoană le poate ridica și instala fără efort. Această caracteristică nu numai că simplifică procesul de instalare, dar reduce și costurile de manoperă asociate. Angajamentul Maysun Solar de a face procesul de instalare solară mai ușor și mai convenabil este evident în acest design ușor de utilizat.

În plus, modulele TwiSun sunt proiectate cu gândul la ușurința de instalare. Aceste module sunt disponibile în dimensiuni de 1760mm x 1098mm x 28mm, cu o suprafață mai mică de 2m2, în conformitate cu orientările comune disponibile în prezent pe piață.

Modulele TwiSun dispun, de asemenea, de o tehnologie avansată de 210mm wafer și de celule tăiate 1/3 și de un design cu curent redus, ceea ce înseamnă că modulele pot funcționa la aproximativ 10A pentru majoritatea invertoarelor de pe piață. Această conformitate asigură faptul că Seria TwiSun de la Maysun Solar respectă reglementările stricte ale principalilor susținători ai energiei regenerabile din lume. Instalatorii și utilizatorii finali pot fi siguri că folosesc componente care respectă cele mai înalte standarde ale industriei.

Proiectul este situat pe acoperișul unei case private și al unei fabrici din Olanda

Cu linia de produse TwiSun, Maysun Solar a încheiat cu succes parteneriate cu numeroși clienți din Europa, contribuind împreună la progresele transformatoare în domeniul energiei curate și la avansarea spre obiectivele de dezvoltare durabilă:

Proiectul este amplasat pe acoperișul unei case din Baden   Twisun

Proiectul este amplasat pe acoperișul unei case din Baden

Proiectul este situat pe acoperișul unui frumos complex de clădiri de pe malul unui lac din Suedia  Twisun

Proiectul este situat pe acoperișul unui frumos complex de clădiri de pe malul unui lac din Suedia

Proiectul este situat pe acoperișul unei case private și al unei fabrici din Olanda   Twisun

Proiectul este situat pe acoperișul unei case private și al unei fabrici din Olanda

Maysun Solar a devenit un furnizor de încredere de module solare, furnizând în mod constant produse de înaltă calitate care răspund nevoilor în continuă evoluție ale sectorului energiei regenerabile. Seria TwiSun demonstrează angajamentul față de inovare și dezvoltare durabilă, reflectând viziunea companiei pentru un viitor mai verde.

Prin intermediul seriei TwiSun, Maysun Solar oferă clienților săi soluții de module solare fiabile, durabile și conforme. Combinând tehnologia de ultimă generație, durabilitatea superioară și ușurința de instalare, Maysun Solar permite persoanelor fizice și juridice să valorifice puterea energiei solare și să contribuie la o planetă mai durabilă.

S-ar putea, de asemenea, să vă placă:

Exploatarea puterii soarelui: o călătorie a sustenabilității și inovării
Construirea unui viitor durabil: un parteneriat excepțional între Maik Kelm și Maysun Solar