Top 10 furnizori de invertoare fotovoltaice

· Știri din Industrie

Sistemul fotovoltaic este compus în principal din panouri fotovoltaice, console, baterii (grupe) și invertoare. Un sistem fotovoltaic nu poate funcționa fără un invertor. Sarcina principală a invertorului este să transforme curentul continuu generat de panourile solare în curent alternativ.
Există mai multe tipuri de invertoare, cum ar fi:

Invertor central
Invertor de șiruri
micro invertor
Invertor în rețea

broken image

Invertoarele sunt o parte importantă a sistemelor fotovoltaice. Un sistem fotovoltaic nu poate funcționa fără un invertor. Deci, cine sunt producătorii de încredere de invertoare de pe piață? Continuați să citiți articolul!

TOP 10 TMEIC

broken image

Toshiba Mitsubishi TMEIC Electric Industrial Systems Corporation (TMEIC) a fost înființată în octombrie 2003 prin integrarea afacerilor Toshiba Corporation și Mitsubishi Electric Corporation în domeniul industrial. TMEIC este primul producător din lume de invertoare de nivel MW și este stăpânul invertoarelor cu mai mult de jumătate din centralele electrice terestre din Japonia.

TOP 9 Solar Edge

broken image

Compania israeliană SolarEdge este unul dintre cei mai mari producători de invertoare. SolarEdge a fost fondată în 2006. Deși încă un brand relativ tânăr în industria fotovoltaică, se dezvoltă foarte rapid.
O caracteristică distinctivă a SolarEdge este că fiecare dintre invertoarele sale are și un optimizator de putere pe care îl puteți utiliza pentru a controla fiecare modul individual.

TOP 8 Fronius

broken image

Fronius International GmbH a fost fondată în 1945 ca producător austriac de invertoare. Fronius este activ în domeniile tehnologiei de sudare, fotovoltaic și tehnologie de încărcare a bateriilor.
Fronius oferă invertoare din seriile de modele Symo, Galvo, Agilo și CL.

TOP 7 Power Electronics

broken image

Power Electronics este un lider spaniol în controlul motoarelor cu curent alternativ și un producător de top de invertoare solare pentru centrale fotovoltaice în Europa, Oceania, Asia și America. Produsele companiei sunt folosite de aproape 1.300 de fabrici din 35 de țări din întreaga lume, cu o capacitate instalată de 60 GW de curent alternativ.

TOP 6 GOODWE

broken image

GoodWe se concentrează de mult timp pe cercetarea și dezvoltarea, producția și vânzarea de noi echipamente de alimentare cu energie, cum ar fi energia solară și stocarea energiei. Angajat să furnizeze soluții integrate, cum ar fi managementul inteligent al energiei pentru gospodării, utilizatorii industriali și comerciali și centralele electrice de la sol. .

TOP 5 SMA

broken image

Fondată în 1981 și cu sediul central în Niesetal, în nordul Hesse, SMA este unul dintre cei mai mari producători de invertoare din lume. SMA Solar Group este în prezent reprezentat în peste 18 țări. Compania este cunoscută în primul rând pentru producerea de sisteme fotovoltaice și invertoare pe piața germană.
SMA produce o gamă largă de invertoare, inclusiv produse pentru sisteme fotovoltaice conectate la rețea și sisteme autonome. Cele mai faimoase linii de produse SMA includ SMA Sunny Tripower și SMA Sunny Boy. Aceste produse premium sunt apreciate de consumatori pentru cea mai înaltă calitate și durata de viață lungă.

TOP 4 Growatt

broken image

Fondată în 2011, Growatt se concentrează pe producția, stocarea și consumul de energie durabilă. Produsele Growatt sunt vândute în principal utilizatorilor finali rezidențiali, comerciali și industriali din întreaga lume.
Specialitatea lui Growatt este localizarea. Compania a înființat treizeci și patru de reprezentanțe în Germania, Țările de Jos, Regatul Unit, Brazilia și alte țări.

TOP 3 Ginlong

broken image

Fondată în 2005, Jinlang Technology se bazează pe noua industrie a energiei și este o întreprindere de înaltă tehnologie specializată în cercetarea, dezvoltarea, producția, vânzarea și service-ul de invertoare șir, echipamentul de bază al sistemelor de generare a energiei fotovoltaice. Compania este prima companie chineză cotată la bursă cu acțiuni A a cărei activitate principală sunt invertoarele șir și prima companie de invertoare din lume care a obținut un raport de testare a fiabilității de la PVEL, o organizație terță cu autoritate.

TOP 2 Sungrow

broken image

Înființată la 11 iulie 2007, Sungrow este o întreprindere cheie națională de înaltă tehnologie care se concentrează pe cercetare și dezvoltare, producția, vânzările și service-ul de noi echipamente energetice, cum ar fi energia solară, energia eoliană, stocarea energiei, energia cu hidrogen și vehiculele electrice.
Sungrow oferă o gamă largă de produse, inclusiv soluții de invertoare fotovoltaice pentru sistemele de stocare a energiei. Invertoarele Sungrow sunt potrivite atât pentru sistemele mici, cât și pentru cele mari.

TOP 1 Huawei

broken image

Fondată în 1987, Huawei este una dintre primele zece companii de invertoare fotovoltaice din lume și cel mai important furnizor mondial de infrastructură TIC (informații și comunicații) și terminale inteligente. În ultimul deceniu, compania a investit miliarde de dolari în cercetare și dezvoltare în tehnologia solară.
Primul invertor de uz casnic produs de Huawei este SUN2000L, care are dimensiuni mici și greutate redusă, doar 10,6 kg. Este disponibil în diferite dimensiuni de la 2 la 5 kW. Invertoarele Huawei se vând bine în toată lumea datorită calității lor excelente. În domeniul invertoarelor, cota de piață a Huawei s-a clasat pe primul loc de mulți ani.

epilog

În contextul transformării globale a energiei, precum modulele fotovoltaice, industria invertoarelor fotovoltaice se dezvoltă rapid, cu o creștere anuală de peste 30%. În calitate de producător de module fotovoltaice cu 14 ani de experiență profesională, Maysun Solar a stabilit parteneriate pe termen lung cu mulți producători de mărci de invertoare din TOP 10. Contactați-ne și așteptăm cu nerăbdare să lucrăm cu dvs. pentru a construi o casă ecologică.