2022 Top zece furnizori globali de module fotovoltaice

· Știri din Industrie

În 2022, piața globală de fotovoltaic se va dezvolta rapid, iar amploarea piețelor din China, Europa și America Latină va crește semnificativ, atrăgând multe companii să intre în fotovoltaice transfrontaliere, iar cele mai implicate sunt sectoarele bateriilor și modulelor. Unele organizații prevăd că noua capacitate instalată totală de generare de energie fotovoltaică în lume va depăși 260 GW în 2022, iar peste 90% din componente vor proveni de la companii chineze. Nu este o exagerare să spunem că industria fotovoltaică din China a adus o contribuție uriașă la atingerea maximă a emisiilor de carbon la nivel mondial și la neutralitatea carbonului. Conform rezultatelor cercetării China Sobi Photovoltaic Network & Sobi Consulting Company și a datelor altor instituții de cercetare, este întocmită prognoza clasamentului primilor zece furnizori de module fotovoltaice din lume în 2022.

broken image

TOP 10 Hanwha Q.CELLS

Q.CELLS din Coreea de Sud aparține Hanwha Group, unul dintre primele zece consorții din Coreea de Sud, care este lider global în domeniul dezvoltării energetice. În informațiile de pe site-ul oficial, Q.CELLS susține că este: o companie de energie solară lider mondial, cu centre de cercetare și dezvoltare în tehnologie avansată în China, Germania, Coreea de Sud și Malaezia.

broken image

TOP 9 Tongwei Solar

În 2022, transportul total de module fotovoltaice este de așteptat să fie de 9 GW. În calitate de cel mai mare furnizor mondial de materiale polisilicioase, Tongwei și-a anunțat intrarea în domeniul modulelor fotovoltaice într-o manieră de mare profil în a doua jumătate a anului 2022, creând astfel o întreprindere integrată vertical cu un lanț industrial complet. Bazându-se pe avantajul de preț al lanțului de aprovizionare cu materii prime din amonte, Tongwei a intrat cu succes în sistemul de furnizori contractuali al întreprinderilor centrale și ale întreprinderilor de stat din China și a câștigat succesiv mai multe proiecte la scară largă. Cu produsele sale de înaltă calitate și eficiente din seria Terra șindrilă, credibilitatea mărcii de încredere și capabilitățile puternice de finanțare, Tongwei a fost inclusă pe lista de nivel 1 (un producător de module fotovoltaice de primă clasă).

broken image

TOP 8 Primul Solar

First Solar este lider pe piața fotovoltaică din SUA și unul dintre cei mai importanți producători de module solare fotovoltaice din lume. Deși multe companii fotovoltaice chineze s-au desfășurat pe piața din SUA în ultimii ani, este încă dificil să zdruncinați poziția pe piață a First Solar. Cel mai demn de menționat este faptul că majoritatea rutelor tehnice ale celorlalte companii fotovoltaice sunt celule solare cu siliciu cristalin, dar First Solar se concentrează pe domeniul celulelor solare cu peliculă subțire, în special pe proiectarea, fabricarea și vânzarea modulelor de celule solare cu telurura de cadmiu. Compania a fost fondată în 1999 de Michael J. Ahearn și are sediul în Tempe, Arizona, SUA.

broken image

TOP 7 Astronergie (CHINT SOLAR)

În 2022, transportul total de module fotovoltaice este de așteptat să fie de 13,5 GW. Chint New Energy este o subsidiară a Chint Group, un gigant în industria electrică din China, și se concentrează pe producția de module fotovoltaice și investițiile în centralele electrice. Chint Group a fost fondat în 1984. După mai bine de 30 de ani de dezvoltare, a format avantajele întregului lanț industrial care integrează „generarea energiei, stocarea energiei, transmisia energiei, transformarea puterii, distribuția energiei, vânzările de energie și consumul de energie”. Merită menționat faptul că afacerile grupului s-au extins în peste 140 de țări și regiuni din întreaga lume, cu un venit anual de 89,3 miliarde de yuani.

broken image

TOP 6 Energie crescută

În 2022, transportul total de module fotovoltaice este de așteptat să fie de 16 GW. Fiind prima companie de top de module fotovoltaice care pariază pe produse heterojoncții de tip N, Risen Energy a realizat implementarea timpurie și cercetarea și dezvoltarea aprofundată a tehnologiei de tip N și are un avantaj de primă schimbare în domeniul heterojoncțiunii. În același timp, a fost lansată prima componentă a cadrului din oțel aliat de înaltă rezistență din lume. În primele trei trimestre ale anului 2022, compania a realizat un venit din exploatare de 21,022 miliarde de yuani.

broken image

TOP 5 Canadian Solar

În 2022, transportul total de module fotovoltaice este de așteptat să fie de 21 GW. Canadian Solar, ca principal dezvoltator de energie solară integrată vertical din lume, are o performanță foarte remarcabilă pe piața sistemelor de stocare a energiei bateriei, de exemplu, pe piața din SUA, ocupă aproximativ 10% din domeniul sistemului de stocare a energiei bateriei.

broken image

TOP 4 JA Solar

În 2022, transportul total de module fotovoltaice este de așteptat să fie de 40-41 GW. JA Solar, în calitate de lider veteran al modulelor fotovoltaice, a înființat un lanț industrial integrat pe verticală, care include bare de siliciu solare, plachete de siliciu, baterii și module, centrale fotovoltaice și alte legături de producție și aplicație. este de aproximativ 80% din capacitatea de producție, produsele sunt exportate în 135 de țări și regiuni din întreaga lume. În seara zilei de 15 ianuarie, a fost lansată prognoza de performanță pentru 2022. Se estimează că profitul net atribuibil companiei-mamă va fi de 4,8 miliarde până la 5,6 miliarde de yuani în 2022, o creștere anuală de 135,45%-174,69. %.

broken image

TOP 3 JinkoSolar

În 2022, transportul total de module fotovoltaice este de așteptat să fie de 41,5-43,5 GW. În primul trimestru al anului 2022, compania va deveni prima companie fotovoltaică din lume cu livrări cumulate de module care depășesc 100 GW. Tehnologia bateriei cu siliciu monocristalin de înaltă eficiență de tip 182 de tip N, dezvoltată independent de institutul său de cercetare, a făcut o descoperire majoră.A fost certificată de laboratorul de testare al Academiei de Metrologie din China, o organizație de testare și certificare terță parte autorizată și eficiența de conversie a bateriei cu suprafață completă a atins 26,1%, creând o baterie la scară mare cu o dimensiune de 182 și mai mult. Un nou record mondial pentru eficiența de conversie a unei celule de contact cu un singur cristal pasivat de tip N cu zonă (TOPCon) . Compania va atinge un venit total din exploatare de 52,772 miliarde de yuani în primele trei trimestre ale anului 2022.

broken image

TOP 2 Trina Solar

În 2022, transportul total de module fotovoltaice este de așteptat să fie de 43 GW. Trina Solar este un furnizor lider mondial de module fotovoltaice, soluții de sistem și servicii. Fondată în 1997, ca unul dintre primii integratori de sisteme fotovoltaice din China, Trina Solar lucrează astăzi cu instalatori, distribuitori, utilități și dezvoltatori de proiecte din întreaga lume pentru a crea energie inteligentă. Recent, Trina Solar a anunțat că se așteaptă la un profit net de 3,422 miliarde de yuani până la 4,018 miliarde de yuani în 2022, o creștere anuală de 89,69% până la 122,68%.

broken image

TOP 1 LONGi Solar

În 2022, livrarea totală de module fotovoltaice este de așteptat să depășească 45 GW, situându-se pe primul loc în lume. În calitate de lider global în panouri + module de siliciu fotovoltaic, LONGi s-a concentrat întotdeauna pe inovația tehnologică de la înființare.În prezent, a format cinci segmente de afaceri majore, inclusiv plachete de siliciu monocristalin, module de baterii și echipamente de energie cu hidrogen, formând o „putere verde”. " + Calea de dezvoltare a "hidrogenului verde". Pe 2 noiembrie 2022, a avut loc o conferință globală de lansare a noilor produse și au fost lansate produsele cu module HPBC, conducând dezvoltarea industriei cu o nouă tehnologie a bateriilor; Nou record pentru eficiența celulelor solare cu siliciu.

epilog

Putem prevede pe deplin că concurența în industria fotovoltaică globală în viitor va fi nu numai competiția între întreprinderile din diferite țări, ci și competiția diferitelor rute tehnice din diferite țări, iar gradul de concurență pe piață va deveni mai intens.

broken image

Cele de mai sus reprezintă o predicție de clasament bazată pe livrările de module. Dar cum să alegeți cel mai bun panou fotovoltaic pentru casa dumneavoastră necesită, de asemenea, luarea în considerare a eficienței modulelor fotovoltaice, a prețului, a serviciilor, a logisticii de depozitare și a altor factori. Din acest motiv, site-ul Enerad Poland a analizat diferiți factori și a realizat un clasament al producătorilor polonezi de panouri fotovoltaice, Maysun Solar fiind pe locul nouă.

Fiind un brand care se concentrează pe fotovoltaice distribuite pe acoperiș, Maysun Solar este de așteptat să aibă o livrare totală de peste 1 GW în 2022. În 2023, își va extinde în continuare cota de piață în Europa și va oferi utilizatorilor europeni produse de înaltă calitate, cu performanțe ridicate la costuri. Contactați-ne acum și deschideți ușa către energia verde.