Section image

166mm 390W-410W Shingled Solar Panel Technology Full-black 340 celule solare

Putere: 390W 395W 400W 405W 410W
Dimensiune (L × W × D): 1719 * 1140 * 30mm
Ambalare: 37pcs/palet, 962pcs/40" HQ

1, Structură inovatoare, lipire la temperaturi scăzute, aspect de înaltă densitate, estetică mai bună
2. Sigur și fiabil, fără fisuri ascunse în cusăturile de sudură, temperatură de lucru scăzută, rezistență la presiune ridicată.
3. Cost redus al sistemului, eficiență ridicată a componentelor, reducerea costului sistemului.
4. Pierderea redusă de umbră, dispunerea circuitului paralel complet aduce o generare mai eficientă a energiei.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii

1. Cele cinci dimensiuni egale de 166*33,2 mm ale celulelor tăiate și aranjamentul de 10*34Pcs de celule conferă modulului o configurație compactă și un aspect agil, făcându-l ideal pentru instalarea în proiecte de centrale fotovoltaice integrate în clădiri. Celulele de tip țiglă suprapuse nu necesită bandă de lipit la temperaturi înalte pentru a evita deteriorarea celulelor în timpul procesului de lipire, iar partea frontală a modulului fără linii de rețea are o dispunere a celulelor de mare densitate, ceea ce îl face mai plăcut din punct de vedere estetic pentru tehnologie. Tehnologia modulelor cu plăci suprapuse și tehnologia celulelor HJT pot fi combinate perfect și reprezintă una dintre cele mai promițătoare tehnologii pentru viitorul modulelor fotovoltaice. Tensiunea maximă a sistemului: 1000V/1500V2. Cadrul din aliaj de aluminiu 6063-T6 este utilizat pentru modulele de țiglă stivuite, cu o precizie și o duritate mai mare la forfecare, care protejează în mod eficient stabilitatea structurală a modulelor, îmbunătățind în mod eficient performanța externă a modulelor împotriva vântului și a sarcinilor de zăpadă. Modulele de țiglă au trecut testul de izolație de 1500 V DC și testele standard IEC cu amoniac, nisip, spray salin și PID. Designul circuitului complet paralel evită utilizarea mai multor diode și reduce costul cutiei de joncțiune.3. Procesul de lipire la temperaturi scăzute, mai puține fisuri ascunse, distanța mai scurtă a circuitului, fără bandă de lipit, costuri mai mici, pierderi de linie mai mici, creșterea eficientă a puterii de ieșire. 4. Circuit paralel complet în interiorul modulului după ce celulele sunt conectate în serie, reducând în mod eficient pierderea de potrivire a umbrelor modulului. Modulele sunt testate 100% EL și testate energetic, garantând în mod eficient calitatea modulelor din fabrică.4. După mai multe inspecții ale aspectului și ale defectelor interne, produsele calificate sunt ambalate în depozit. Ambalarea pe verticală este cea mai bună metodă de ambalare actuală, care asigură în mod eficient o tensiune minimă de compresie asupra componentelor după stivuire și reduce riscul apariției fisurilor ascunse în timpul transportului. Pentru a proteja componentele de transportul terestru și maritim pe distanțe lungi, după legare, se folosesc mai multe straturi de carton ondulat și apărători de colțuri.
5. Iată specificațiile modulelor noastre fotovoltaice stivuite cu 340 de celule, care pot fi descărcate în orice moment făcând clic pe link.

Descărcați specificațiile

Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru o ofertă