Section image

390W-410W Modul fotovoltaic sticla-sticla cu rama neagra PERC 210mm 120celule

Nume de marcă: Maysun
Putere: 390W 395W 400W 405W 410W
Dimensiune (L × L × T): 1760 × 1098 × 28 mm
Ambalare: 39 buc / palet , 1014 buc / 40 "HQ

1.Glass are caracteristicile de permeabilitate la apă zero, rezistență la uzură, rezistență la coroziune, rezistență la foc etc., care module cu sticlă dublă pot fi utilizate pe scară largă în diferite medii dure și pot continua să funcționeze până la 30 de ani.
2. Sticlă dublă ultra-subțire de 1,6 mm cu cadru T6 ultra-îngust de 28 mm, cu o greutate de doar 19,5 kg, adaptată pentru distribuția europeană și mai convenabilă pentru instalare.
3. Plachetă de siliciu avansată de 210 mm și tehnologie cu celule tăiate 1/3, design cu curent scăzut, adaptată la invertorul mainstream al pieței.
4. Glazura ceramică albă reflectă mai mult lumina soarelui și crește randamentul energetic al modulului cu 1%. Designul cadrului negru permite topirea mai rapidă a zăpezii și este potrivit pentru utilizare în zone extrem de reci.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii


1. Rezistența la apă, intemperii, coroziune și uzură a sticlei o depășește pe cea a oricărui plastic cunoscut și poate fi utilizat pe scară largă în medii dure, cum ar fi frig, temperaturi ridicate, umiditate ridicată, pulverizare de sare și amoniac. Sticla cu două fețe cu material de încapsulare POE oferă modulelor TwiSun o rezistență PID superbă și o durată de viață de până la 30 de ani.

2. Sticla securizată de 1,6 mm + 1,6 mm și cadru din aliaj de aluminiu ultra-subțire de 28 mm reduc semnificativ greutatea modulului la 19,5 kg, făcându-l ușor de instalat în sistemele distribuite; Designul divizat cu trei celule menține curentul de funcționare al modulului la aproximativ 10A, făcându-l perfect potrivit pentru invertoarele europene curente.

3. Toate modulele au trecut teste stricte de performanță mecanică și teste EL, iar cadrul modernizat din aliaj de aluminiu 6005-T6 a crescut rezistența la sarcină mecanică a modulelor cu 20%. Înlocuirea foii din spate tradiționale cu sticlă a îmbunătățit semnificativ siguranța la incendiu a modulelor. În Germania, de exemplu, modulele cu geam dublu trebuie instalate la 0,5 m distanță de vecini, în timp ce modulele cu geam simplu necesită 1,25 m sau mai mult de la vecini înainte de a putea fi instalate.

4. Foaia din spate este din sticlă ceramică emailată albă, care reflectă mai mult lumina soarelui și permite modulului să crească eficiența energetică cu 1%; în același timp, designul cadrului negru permite modulului să topească zăpada mai rapid în regiunile reci, crescând astfel eficiența producției de energie.

5. Cutia de ambalare exterioară poate fi personalizată în funcție de cerințele clientului. Maysun folosește în prezent lăzi aliniate vertical cu apărătoare de colț care separă componentele pentru a preveni ciocnirile și frecarea metalelor în timpul transportului. Ambalajul este asigurat cu mai multe legături din plastic în interior și în exterior pentru a face componentele mai sigure pentru transportul pe distanțe lungi pe uscat și pe mare.

6. Iată specificațiile modulelor fotovoltaice din sticlă-sticlă Maysun Solar 210mm 120 celule, care pot fi descărcate în orice moment făcând clic pe link.

Descărcați specificațiile

 

Faceți clic pentru a verifica recenzii de produse:

https://www.youtube.com/watch?v=_COXtnG2J8w

 

Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru o ofertă