5BB Policristalin Panouri Solare 72 Celule 300W-340W Panou Solar

Nume de marcă:: Maysun
Putere: 300W 310W 320W 330W 340W
Dimensiuni (L × L × A): 1956 × 992 × 35mm
Tensiunea maximă a sistemului: 1000V/1500V
Ambalare: 31buc/palet, 816buc/40"HQ

1 72 versiune de dimensiuni mari, potrivită pentru utilizarea centralelor fotovoltaice la scară largă.
2 Tehnologia stabilă a celulelor policristaline a fost verificată de mult timp, ceea ce este favorabil utilizării pe scară largă.
3 Am trecut amoniac CE TUV riguros, spray cu sare, nisip și alte teste și certificări.
4 Cea mai bună performanță în medii cu temperatură ridicată, rata scăzută de eșec.
Whatsapp
Mai multe detalii

1. Folosind tehnologia tradițională a celulei de siliciu policristalin 5BB, ambalajele de dimensiuni de 157 mm și 158,75 mm, parametrii celulei determină parametrii de putere ai modulului. Banda de cupru acoperită cu tablă cu o lățime de 1,0 mm este sudată în serie, iar testul de sudare are o forță mare de decojire, nu prezintă fisuri în sudarea virtuală, iar modulul are o bună generare de energie și fiabilitate în funcționare. Tehnologia simplă și matură a celulelor din siliciu policristalin poate reduce în mod eficient costurile și reduce presiunea de cost a proprietarilor de centrale fotovoltaice cu performanțe ridicate. Este potrivit pentru dispunerea optimă a 6 * 12 celule policristaline în centrale fotovoltaice la scară largă, reducând costurile de instalare ale clienților.

2. Modulul utilizează 370-390 g / m2 EVA, care este un factor important care afectează calitatea și durata de viață a modulelor fotovoltaice. Parametrii de laminare sunt cei mai buni parametri de date pentru EVA. După întărire, gradul de reticulare EVA este strict controlat la 80 -95%. Cu sticlă temperată ultra-albă cu fier scăzut și panou de fundal TPT cu două fețe care conține fluor, testul forței de curățare a EVA și a fondului de sticlă depășește 60N / cm, adaptându-se la diferite medii dure, cum ar fi cald și rece, și asigurând o viață îmbătrânită de peste 25 de ani.

3. Producția modulului folosește silicagel de etanșare ecologic, profilul cadrului din aluminiu este de 30mm * 30mm, canelura de etanșare a cadrului din aluminiu este umplută cu silicagel și apoi cadrul este asamblat. Cutia de joncțiune este fixată cu etanșant, iar circuitul intern al cutiei este umplut cu adeziv AB pentru izolare și etanșare. După ce camera de întărire a reacționat, solidificarea este finalizată, iar modulul solar este complet izolat de aerul exterior și are un efect izolator. Panoul solar este încapsulat. Procesul este finalizat, iar vaporii de apă sunt izolați de la intrarea în modulul fotovoltaic și cauzează defectarea modulului și scurtcircuitarea acestuia.

4. După inspecția strictă a aspectului, inspecția EL, testul IV, izolarea rezistenței la tensiune și alte teste, produsele calificate sunt ambalate și depozitate pentru a se asigura că paletele din lemn utilizate pentru ambalare au fost fumigate. După finalizarea ambalării, paletele din lemn sunt stivuite și fix, gata pentru transportul containerelor. Ambalajul poate asigura siguranța transportului pe distanțe lungi pe mare și pe uscat.

Cinci Următoarele sunt specificațiile modulelor fotovoltaice policristaline cu rețea principală 72 celule 5

 care pot fi descărcate în orice moment făcând clic pe link

Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru o ofertă

 

Toate postările
×