Section image

650W-675W Mono Silver Frame Panou solar PERC 210mm 132 Celule

Nume de marcă: Maysun
Putere: 650W 655W 660W 665W 670W 675W 675W
Dimensiune (L×W×T): 2385×1303×35 mm
Tensiunea maximă a sistemului: 1000V/1500V
Ambalare: 31pcs/palet, 558pcs/40HQ

1. Generare de energie mai mare, zonă mai mare de recepție a luminii și eficiență de conversie mai mare.
2. Mai potrivit pentru proiecte comerciale și industriale mari distribuite și proiecte centralizate de centrale electrice la sol, care pot reduce semnificativ costul BOS.
3. Câștig de putere mai mare și pierderi mai mici, performanțe excelente de iradiere scăzută și pierderi reduse de umbră.
4. Îmbunătățiri optimizate ale procesului, risc mai mic de puncte fierbinți și rezistență mai mare la PID.
5. Performanță stabilă de generare a energiei, cu o toleranță pozitivă de 0~5W și o rată mai mică de scădere a puterii: ≤2% în primul an și 0,55% în al doilea până la al 25-lea an.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii

1. Sticla călită acoperită și ștanțată utilizată pe partea frontală a modulului reduce reflexia luminii, iar conținutul redus de fier asigură o transmisie mai mare a luminii. Grosimea de 3,2 mm a sticlei face ca modulul să fie mai rezistent la condiții meteorologice extreme. 2. Încapsularea frontală este realizată din EVA cu permeabilitate ridicată, iar încapsularea posterioară este realizată din EVA cu grad ridicat de tăiere, cu un gramaj de 550 de grame pe metru pătrat, ceea ce îmbunătățește în mod eficient performanța de lipire și de izolare a modulelor. Dimensiunea de tăiere a celulelor de 210*105 mm și aranjamentul de 6*22Pcs fac ca modulele să aibă o dispunere mai compactă și o eficiență de conversie mai mare.Tensiunea maximă a sistemului: 1000V

2. Cadrul din aliaj de aluminiu al modulului este de tip 6063T6, cu o grosime a peliculei de oxid de 14 microni sau mai mult, iar modulul utilizează un suport compozit cu fluor dublu față-verso de tensiune DC 1500V KPK. Cutia de joncțiune utilizează trei diode de 30A sau mai mult și este încapsulată cu adeziv pentru a obține un nivel de protecție de IP68 sau mai mult. Adaptabilitate și durabilitate puternică la mediu, trecând testele de rezistență la intemperii pentru nisip, pulverizare salină și amoniac și teste de încărcare mecanică îmbunătățite.
 
3. Modulele utilizează celule PERC monocristaline PERC de înaltă eficiență de 210*210 mm de dimensiuni mari și benzi rotunde de cupru staniu cu diametrul de 0,32 mm pentru a crește refracția luminii pe partea frontală a modulelor, ceea ce are ca rezultat o putere de ieșire excelentă, o culoare mai uniformă și un aspect mai frumos. Îmbunătățirea tehnologiei de gestionare a producției de celule și controlul calității materialelor reduc în mod eficient fenomenul PID și rata de degradare a puterii.

4. Cutia exterioară de ambalare poate fi personalizată în funcție de cerințele clienților. În prezent, se utilizează rânduri verticale de cutii, iar componentele sunt separate unele de altele prin apărători de colțuri din hârtie pentru a preveni coliziunile și frecarea metalelor în timpul transportului. Ambalajul este fixat cu mai multe curele de plastic în interior și în exterior, ceea ce face ca componentele să fie mai sigure în timpul transportului maritim și terestru pe distanțe lungi. 5. Ambalare: 31 buc/palet, 558 buc/40 "HQ
5. Următoarele specificații pentru pachetul nostru de baterii de format mare de 210 mm și 132 de celule sunt disponibile pentru a fi descărcate în orice moment, făcând clic pe link.

Descărcați specificațiile


Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru a obține o ofertă