Section image

Complet Negru Panou Solar Monocristalin 158,75mm PERC 120 Celule 325W-345W

Nume de marcă: Maysun
Putere: 330W 340W 345W
Dimensiuni (L × L × A): 1684 × 1002 × 30mm
Tensiunea maximă a sistemului: 1000V/1500V
Ambalare: 31buc/palet, 1134buc/40"HQ

1 tehnologie Perc cu un singur cristal de înaltă eficiență, eficiență de conversie mai mare de 20%.
2 Frumosul aspect vizual negru se potrivește bine cu mediul înconjurător.
3 9BB 120 versiune de tehnologie cu jumătate de celulă pentru a reduce riscul de puncte fierbinți.
4 Tehnologia cu panglică rotundă Multi-Bus Bar (MBB) mărește capacitatea curentă de colectare.
5 Certificare IEC completă și performanță excelentă anti-PID.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii

1. Folosind tehnologia monocristal de înaltă eficiență, 9 linii principale de rețea de celule solare de 158,75 mm, eficiența atinge 23%. Diametrul benzii rotunde de sudare a rețelei principale este de 0,35 * 0,35 mm, ceea ce reduce umbrirea solară și crește eficiența generării de energie. Mai multe grile principale cresc, de asemenea, capacitatea de a colecta curent. Rețeaua multi-bus rezistă la fisurare și distribuția tensiunii este mai uniformă, cu ușoare fisuri sau fragmente și nu afectează generarea de energie, cu o fiabilitate mai mare. și generează energie sub umbră. Impactul eficienței este minimizat. Tehnologia cu jumătate de cip crește puterea de ieșire cu 2-3% din producția de energie.

2. Ținând cont de estetica conceptului de design complet negru, prin procesarea negru a bateriei și a tehnologiei modulului, se realizează o experiență frumoasă și cuprinzătoare de culoare neagră. Grila mai subțire a bateriei face aspectul modulului mai consistent și coordonat. Performanța excelentă la lumină scăzută și culoarea neagră frumoasă sunt dedicate integrării clădirilor fotovoltaice distribuite pe acoperiș și a clădirii fotovoltaice BIPV în zona temperată din emisfera nordică, zona frigidă, Europa de Vest și Europa de Nord.

3. Procesul de ambalare a modulului adoptă EVA de înaltă performanță de 520-560g / m², se adaptează la diverse medii dure, se potrivește și întărește backplane-ul KPF, instalează 1500V 20A după laminare și răcire, nivelul de protecție este IP67-IP68 și cutia de joncțiune cu MC4 mufă rapidă, mașină automată de asamblare a cadrelor de precizie, etanșant de andocare precis pentru cadru pentru a sigila complet produsele semifabricate ale telefoanelor fixe și pentru a controla strict punctele de control ale cardului de calitate ale modulelor fotovoltaice. Tensiunea de sudare Curba EL IV Gradul de reticulare EVA Test de rezistență la curățare Etanșarea cadrului din aluminiu, etanșarea cutiei de joncțiune, rezistența la înaltă tensiune și alte teste pentru a asigura calitatea componentelor, performanța electrică și durata de viață. Peste 25 de ani de viață.

 

4. După inspectarea tensiunii de sudare, curba EL IV, gradul de reticulare EVA, testul de peeling, etanșarea cadrului din aluminiu, etanșarea cutiei de joncțiune, rezistența la înaltă tensiune etc., îndeplinesc cerințele de calitate și ieșesc în larg. Asigurați calitatea și performanța electrică a componentelor, o durată de viață mai mare de 25 de ani.

 

5. Următoarea este specificația a 158 120 de celule module fotovoltaice monocristaline cu semicelule negre

care pot fi descărcate oricând făcând clic pe link

Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru o ofertă