Section image

Ieftine Panou Fotovoltaic Solar PERC Monocristalin 150 Celule 485W-510W 210mm

Nume de marcă:: Maysun
Putere: 485W, 490W, 500W, 510W
Dimensiune (L × B × T): 2185 × 1098 × 35mm
Tensiunea Maximă a Sistemului: 1000V/1500V
Ambalare: 31buc/palet, 620buc/40"HQ

1. Componentele mari și de mare putere economisesc mai multe costuri de transport și instalare.
2. Performanță excelentă la lumină scăzută, putere de ieșire chiar și în zilele înnorate.
3. Tehnologia Half-Cell reduce riscul de puncte fierbinți.
4. Tehnologie nouă a bateriei cu un coeficient de temperatură scăzută mai bun.
5. O mai bună utilizare a luminii și capabilități de colectare curente, îmbunătățind în mod eficient puterea produsului și fiabilitatea.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii

1. Pe partea frontală a modulului se utilizează sticlă călită cu relief acoperit cu transmisie ridicată, cu un conținut scăzut de fier și o grosime de 3,2 mm pentru a oferi o rezistență mai bună la impact și sarcină. Partea frontală utilizează 550g/㎡ EVA cu transmisie ridicată, iar partea din spate utilizează încapsulare EVA cu tăiere ridicată, ceea ce îmbunătățește în mod eficient puterea de ieșire și rezistența la intemperii în aer liber a modulelor. 210 * 70 mm dimensiunea de tăiere a celulelor și aranjamentul de 5 * 30 bucăți fac ca modulele să aibă un aspect foarte frumos, dimensiuni mai mari și o putere mai mare, ceea ce reduce costul de instalare a sistemului fotovoltaic.

 

2. Cadrul din aliaj de aluminiu al modulului este de tip 6063T5 cu o grosime a peliculei de oxid de 15 microni sau mai mult, care are o performanță mai mare de duritate și permite modulului să aibă o performanță de încărcare a zăpezii de 5400Pa și de încărcare a vântului de 2400Pa. Modulele utilizează o placă de protecție cu fluor pe ambele fețe, cu certificare TUV 1500V FPF, pentru a asigura o bună transmisie a vaporilor de apă și o rezistență extremă la intemperii. 1500V tensiune DC 30A curent Cutie de joncțiune certificată TUV cu rating IP67+.

 

3. Modulele utilizează celule PERC monocristaline PERC de înaltă eficiență 12BB cu o bandă de sudură circulară cu diametrul de 0,35 mm pentru a crește în mod eficient refracția luminii pe partea frontală a celulei, ceea ce are ca rezultat o putere de ieșire excelentă și o atenuare mai mică a luminii, o culoare mai uniformă și un aspect mai bun. Optimizarea tehnologiei de producere a celulelor și a controlului materialelor pentru a minimiza degradarea puterii datorată fenomenului PID.

 

 

4. Emballage vertical, chaque module est séparé par des coins en papier.L'intérieur de la palette est fixé avec 5 ceintures en acier en plastique et l'extérieur est fixé avec 7 ceintures en acier en plastique, ce qui rend les modules plus sûrs pendant le transport maritime et terrestre à longue distance Personnaliser la boîte extérieure d'emballage selon les exigences du client.

 

5. Următoarea este specificația ansamblului de baterii de dimensiuni mari de 210 mm 150 celule ale companiei noastre

 

puteți face clic pe link pentru a descărca

Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru o ofertă