Section image

Maysun Solar Shingled Negru Complet 360W-380W MONO PERC 210mm 232 Celule 1/6 Cut Panou Solar

Nume de marcă: Maysun
Putere: 360/365/370/375/380 WP
Dimensiune: 1735 × 1020 × 30 mm
Ambalare: 37 buc/palet, 1040 buc/40HQ

1. Aspect mai bun: Cu aspect negru total, suportul modulelor se îmbină perfect cu acoperișul clădirii, optim pentru acoperișuri rezidențiale și BIPV-uri
2. Tehnologie avansată de siliciu de 210 mm și design cu 1/6 celulă, cu curent scăzut pentru invertoarele mainstream de pe piață.
3. Beneficiu ridicat pentru clienți: costuri de achiziție reduse și perioadă de rambursare mai scurtă asociată.
4. Eficiență energetică ridicată: IAM excelent (modificator de unghi de incidență) și iluminare scăzută, certificat de terți.
5. Fiabilitate ridicată: Reduce micro-fisurile cu tehnologie inovatoare de tăiere; Stabilitatea PID asigurată prin procesul celular și controlul materialului modulului.
WhatsApp
WhatsApp
Mai multe detalii

MAI MULTE DETALII
1. Modulele au un aspect perfect complet negru, care este mai estetic decât alte componente și o completare perfectă pentru stilul dvs. arhitectural. Completați stilul dvs. de construcție. Modulul complet negru este mai benefic în regiunile mai reci, deoarece poate topi zăpada mai repede, reducând pierderile de energie.


2. Adeziv conductiv electric (ECA) argintiu în loc de fire de plasă de sârmă, care permite conexiuni fără sudură între celule și crește semnificativ densitatea de putere a modulului pe unitate de suprafață.Pe de altă parte, riscul de fisuri ascunse este redus, crescând fiabilitatea componentelor.

3. Wafer de siliciu avansat de 210 mm și tehnologie 1/6 celule, design cu curent scăzut, potrivit pentru invertoarele mainstream de pe piață.

4. Excelent IAM (Incidence Angle Modifier) ​​​​și performanță de iluminare scăzută, certificate de terți; Designul circuitului multiparalel minimizează pierderile de umbră ale modulului pentru a obține o putere mai mare.


5. Reduce micro-fisurile cu tehnologie inovatoare de taiere; Stabilitatea PID asigurată prin procesul celular și controlul materialului modulului; Rezistent la medii dure precum sare, amoniac, nisip. zone cu temperatură ridicată sau umiditate ridicată; Performanță mecanică până la 5400 Pa în sarcină pozitivă și 2400 Pa în sarcină negativă; Testul de protecție la incendiu clasa C a trecut.

6. Cutia exterioară poate fi personalizată în funcție de cerințele clienților. În prezent, Maysun folosește lăzi aliniate vertical cu apărătoare de colț pentru a separa modulele pentru a evita coliziunile metalice și frecarea în timpul transportului. Ambalajul este asigurat cu mai multe curele din plastic în interior și în exterior pentru a face componentele mai sigure pentru transportul pe distanțe lungi pe uscat și pe mare.

 

Descărcați fișa tehnică

Faceți clic pe pictograma de mai jos pentru a obține o ofertă