În spatele lui Maysun Solar - Povestea luptei indomabile

· Știri Maysun Solar

Povestea MAYSUN SOLAR este o poveste inspirațională despre a îndrăzni să încerci și să nu-ți fie frică de eșecPovestea lui Maysun a început în 2001, dar în acest moment, numele lui era Gang Yuan în loc de Maysun.

În 2001, Gang Yuan, ca un adolescent ignorant, a pășit în industria fotovoltaică cu pasiunea sa și a început o afacere de producere a plăcilor de siliciu în module fotovoltaice.

În acei câțiva ani, afacerea cu plachete de siliciu era fierbinte, iar piața era adesea deficitară. Deși Gang Yuan este tânăr, are creier și curaj, în același timp, știe cum să acumuleze contacte, iar afacerea lui este din ce în ce mai bună. Dar totul nu poate fi lină. Văzând că tot mai mulți oameni intră în industria plachetelor de siliciu, napolitanele de siliciu de pe piață încep să fie de nevânzare, iar Gangyuan trebuie să înceapă să caute o nouă cale de ieșire.

fotografiile de lucru ale lui maysun în filiala germană

În 2008, a existat o criză economică în lume, iar prețul materialului de siliciu fotovoltaic din amonte a scăzut cu 90%.Afacerea de napolitane de siliciu a lui Gangyuan a oprit producția una după alta, iar economia a fost paralizată. Căutarea unei noi ieșiri este o chestiune urgentă pentru Gangyuan. În lume, binele și răul depind adesea unul de celălalt.În momentul critic, industria în creștere a produselor cu module fotovoltaice a intrat în ochii lui Gangyuan.

Poate că a fost cererea pieței la acel moment, sau poate a fost puterea neclintită a GH. Numai în 2009, Gangyuan a înființat o fabrică de module fotovoltaice în Huzhou, Zhejiang, pentru a produce pentru mărcile de module de primă linie și și-a stabilit propria marcă GH la în același timp, și a început să exploreze căi de vânzare pe piețele interne și externe.

În 2010, popularitatea internetului a creat o multitudine de produse ale vremurilor, iar stația internațională Alibaba a luat ființă. Toți colegii au luat trenul expres al Gării Internaționale pentru a intra pe piața internațională. Dar la acea vreme nu exista conceptul de „diferențiere”, fenomenul de omogenitate devenea din ce în ce mai grav, iar dezvoltarea pieței internaționale era blocată.

Cum să ieși în evidență printre multe produse de marcă și să fii recunoscut și selectat de clienții străini a fost o problemă dificilă cu care se confrunta industria la acea vreme. Multe companii au ales să renunțe și fac doar produse autohtone luate în considerare, dar unele companii încă caută activ soluții. , iar GH a fost de asemenea pe drumuri.A făcut o încercare îndrăzneață de a pleca direct în străinătate pentru a profita de preferința locală pentru produse.

În contextul situației antidumping de pe piața europeană de la acea vreme, Orientul Mijlociu a devenit prima alegere.După o analiză cuprinzătoare a dezvoltării economice a diferitelor țări și a cererii de module fotovoltaice, Pakistanul a fost în cele din urmă decis.

Privind pe spatele lui GH, timpul pare să fi revenit în 2001, acel tânăr cu pasiune și muncă asiduă.Cu toate acestea, în fața realității, sângele este întotdeauna vulnerabil.Limba locală nu este fluentă, clientul nu poate vedea produsul real, iar după plasarea unei comenzi, cum să obțineți rapid marfa, au urmat o serie de probleme, iar GH a căzut în contemplare.

După ce anxietatea s-a transformat într-o dispoziție calmă, a apărut și soluția. Dacă există o barieră lingvistică, vom folosi resursele locale pentru a construi o echipă locală de vânzări. Dacă avem probleme cu aprovizionarea cu produse, vom construi un depozit local. GH se află pe un drum dificil, un pas la un moment dat și o groapă pentru o singură soluție. S-a comunicat limba și au venit clienții.După mai bine de un an a sunat în sfârșit claxonul.GH a înființat prima sucursală de peste mări, a intrat pe piața internațională și a tras primul foc din Pakistan.

Înființarea filialei din Pakistan a adus suficientă încredere lui GH. Cu rezervele de capital acumulate și experiența practică bogată, GH a intrat oficial pe piața din Orientul Mijlociu în 2013. Înființarea depozitului pakistanez a ajutat GH să câștige încrederea clienților din Orientul Mijlociu și să realizeze un serviciu spot la timp.Puterea mărcii GH a jucat treptat un rol în zona locală și a devenit un lucru firesc să înființeze un a doua sucursală în Dubai, Arabia. În acest an, produsele GH s-au extins rapid în întregul Orient Mijlociu și țările africane, iar influența internațională a GH a crescut.

Succesul Pakistanului și Dubaiului, GH a replicat acest model de succes în Indonezia și Arabia Saudită și a continuat să-și exercite echipa localizată, aprovizionarea la fața locului convenabilă și serviciul post-vânzare la timp.Afacerea de vânzări a lui Fan Wei s-a răspândit în Orientul Mijlociu, Asia de Sud și În Asia de Sud-Est și Africa, GH a început să ocupe o anumită cotă de piață în 2014.

GH a intrat pe steagul de luptă internațional și a fost plantat în diferite țări din Asia și Africa. Aceste piețe sunt țări în curs de dezvoltare relativ înapoiate din punct de vedere economic, iar acum GH se dezvoltă și crește. Deoarece dezvoltarea este prea rapidă și prea lină, este nu a fost observat.Până când a început să intre în țările dezvoltate.......

GH a deschis piața high-end în țările dezvoltate.În 2015, prima oprire a fost Australia, dar produsele care intră în Australia necesită certificare de calitate CEC. Această certificare de calitate, GH doar se simte diferit de Orientul Mijlociu, dar nu înțelege profund adevărata semnificație a CEC, doar să aplice orbește modelul anterior „de succes” și să înființeze un birou de vânzări în Melbourne. La acel moment, UE avea o politică anti-dumping împotriva Chinei module fotovoltaice.Pentru a nu fi restricționată de politică, era imperativ ca GH să stabilească o bază de producție în străinătate.În 2015, baza de producție din Dubai a început să fie fi înființat și pus în funcțiune, iar brandul Maysun a fost înființat. Povestea se termină aici. , care a deschis un nou capitol al Maysun, o nouă călătorie pe piețele europene și americane.

fotografiile de lucru ale lui maysun în filiala italiană

Maysun a continuat să folosească experiența din viața anterioară pentru a înființa birouri de vânzări în Polonia și Ungaria în Europa.El consideră că ambele elemente de succes sunt deja disponibile.Este doar o chestiune de timp până la deschiderea piețelor europene și americane. Ceea ce nu știa el era că problemele erau deja pe cale.Datorită lipsei de înțelegere de către Maysun a piețelor high-end din Europa și Australia, nu are o înțelegere profundă a calității stricte și a cerințelor meticuloase ale piețelor dezvoltate din Europa și Statele Unite.Cultura de vânzări și dezvoltarea pieței în Europa, Polonia și Ungaria au fost dificile, iar piața europeană nu a putut fi deschisă mult timp. În acest moment, piața australiană se confruntă, de asemenea, cu plângeri frecvente ale clienților din cauza detaliilor produsului, a calității și a altor probleme, iar piața australiană se confruntă cu o criză de calitate.

După ce a experimentat o lecție profundă, Maysun are o înțelegere clară a controlului calității pe piața high-end din Europa și America.Ideile anterioare nu mai sunt aplicabile pe piața actuală și este imperativ să faceți o treabă bună în dezvoltarea de produse și control de calitate.

Controlați cu strictețe calitatea produselor, de la selecția diferitelor materiale auxiliare ale modulelor fotovoltaice, adaptarea diferitelor materiale, selecția celulelor etc., fiecare legătură a fost supusă unor teste de performanță stricte, iar produsul finit este testat strict de o treime. Punctul de plecare al tuturor este calitatea produsului.

fotografia de lucru a lui maysun în filiala din Polonia

În ceea ce privește dezvoltarea produselor, cercetează pe deplin piața, produce produse potrivite pentru piața locală, ia ca curent principal diferențierea și specializarea produselor și acordă atenție serviciului post-vânzare local.Maysun Solar a deschis un nou capitol pe piața europeană în 2017 Italia și-a înființat filiale succesiv, iar dezvoltarea pieței UE a început să prindă contur.

După câteva răsturnări, Maysun în acest moment este mai clar cu privire la propria sa valoare și propria poziționare, specializată în deservirea instalatorilor și vânzătorilor mici și mijlocii, punându-le la dispoziție componente de uz casnic și centrale fotovoltaice de dimensiuni mici și mijlocii. Stabilirea poziționării oferă, de asemenea, un obiectiv pentru Maysun de a optimiza în continuare performanța produselor și a serviciilor.

Începând cu 2019, în ultimii patru ani, Maysun și-a găsit propria cale unică de a intra pe piața europeană prin eșecuri, explorări și încercări.

Iar Maysun a decis să ducă specializarea la extrem.Pentru a facilita mai bine clienții și a câștiga cele mai bune interese pentru clienți, Maysun a desfășurat rațional întregul depozit de peste mări al UE, urmând să existe aprovizionare cu mărfuri pe o rază de 1.000 de kilometri, ceea ce a câștigat o mare parte. numărul de clienți fideli. , pe calea rapidă de dezvoltare.

În 2021, Maysun solar va înființa o sucursală în Țările de Jos. Din cauza relației dintre epidemie, distanța și comunicarea au devenit probleme care limitează dezvoltarea......

Povestea noastră este foarte lungă, următoarea poveste tocmai a început, povestea marketingului online, Maysun a început să învețe publicitatea online în 2021 și s-a împiedicat ca un copil mic. Nu stiu cum sa comunic cu tine si nu stiu ce stare sa folosesc pentru a te intalni.Poate platforma online Maysun te face sa te simti neprofesionist si nu are reguli, dar Maysun a mentinut mereu o inima curata, incercata cu curaj , și a muncit din greu, un pic de creștere. Dă-i timp lui Maysun să asistăm împreună la creșterea lui Maysun.

Începe povestea marketingului online Maysun...........