Cel de-al 8-lea depozit de peste mări al Maysun Solar din lume s-a stabilit în Julju, România

· Știri Maysun Solar

Pe 31 martie, cel de-al 8-lea depozit de peste mări al Maysun Solar a fost înființat în Julju, România.

Depozit nou Maysun Solar in Giurgiu, Romania

 

Depozitul de peste mări Julju se întinde pe o suprafață de 2.000 de metri pătrați și este situat în sudul României, în apropierea capitalei București.

 

 

Înființarea depozitelor românești de peste mări acoperă rețeaua de distribuție din Europa de Sud-Est, incluzând România, Ungaria, Bulgaria, Serbia, Slovacia, Moldova și Grecia, astfel încât prietenii din Europa de Sud-Est să se bucure de cel mai rapid, mai convenabil și de cea mai bună calitate serviciu, puteți obține livrare directa fara asteptare. În prezent, Legg Mason a livrat cadru alb de 210MM400W și cadru alb de 158MM 420W depozitului Julju din România. Rama albă de 210MM400W este de așteptat să fie epuizată pe 15 mai, iar rama albă de 158MM 420W este de așteptat să sosească pe 4 iunie.

 introducere în specificațiile produsului pentru modulul fotovoltaic Maysun210MM400W

 

introducere în specificațiile produsului pentru modulul fotovoltaic Maysun158MM420W

 

 

Locația depozitului de peste mări al Maysun Solar a trecut prin mai mult de 20 de zile și mii de internauți din întreaga lume au discuții și voturi aprinse cu privire la locația depozitului pe Facebook. După mai bine de 100 de ore de negociere și comparare a serviciilor de depozit, Maysun's colegii au călătorit 1.800 de kilometri către și dinspre Ungaria și România.După 26 de ore de investigație pe teren, au ales în sfârșit Julju, care este cel mai convenabil pentru clienții din țările din jurul României.

 

Votul lui Maysun privind alegerea locației pe Facebook

 

 Maysun Solar are în prezent 8 depozite de peste mări, care sunt situate în Varșovia, Polonia, Milano, Italia, Budapesta, Ungaria, Dubai, Emiratele Arabe Unite, Jakarta, Indonezia, Riad, Arabia Saudită, Valencia, Spania și Jurju, România. De asemenea, Maysun se pregătește în mod activ să selecteze un depozit de peste mări în America de Sud pentru a oferi servicii mai convenabile pentru m....ai mulți clienți, așa că rămâneți pe fază........