Maysun Solar apare la Solar Solutions International 2022

· Știri Maysun Solar

În perioada 12 aprilie - 14 aprilie, Maysun Solar a participat la Solar Solutions International 2022, cel mai mare târg de energie solară din nord-vestul Europei, desfășurat la Amsterdam, Țările de Jos. Fiind o întreprindere binecunoscută de module fotovoltaice din China, Maysun Solar a adus la această expoziție produse cu module de înaltă eficiență și cunoștințe profesionale despre module fotovoltaice.

Panoramă în afara expoziției

 Fiind un târg profesional B2B, Solar Solutions International 2022 creează oportunități de rețea și comerț pentru expozanți și vizitatori din industria fotovoltaică. În cadrul expoziției au fost prezentate peste 500 de proiecte inovatoare și peste 100 de ateliere practice, care acoperă cele mai recente în stocarea energiei, produse inteligente și panouri solare în continuă evoluție. În calitate de membru al industriei fotovoltaice, Maysun Solar a participat în mod natural la cea mai mare „sărbătoare fotovoltaică” din nord-vestul Europei.

Pictograma organizatorului expoziției

În calitate de practicant al noilor tehnologii în industria fotovoltaică, Maysun Solar a fost înființată în 2008 și este un cumpărător și angrosist inovator de module fotovoltaice. Amprentele lui Maysun solar sunt peste tot în lume, cu filiale și depozite înființate în Țările de Jos, Polonia, Milano, Italia, Germania, Ungaria, Dubai, Arabia Saudită, Indonezia, România și alte locuri.

Maysun Soalr se angajează în inovația tehnologică, depune eforturi pentru excelență în cercetarea și dezvoltarea produselor, controlează cu strictețe calitatea produselor și a pornit pe o cale unică pe piața europeană.

Harta site-ului maysun care participă la expoziție

La locul expoziției, Maysun Solar a adus cele mai recente produse de tehnologie fotovoltaică 210 module fotovoltaice de dimensiuni mari și module fotovoltaice cu șindrilă, inclusiv module fotovoltaice negre de 410W, 370W și 340W, module fotovoltaice cu șindrilă de 410W, module fotovoltaice transparente etc. Modulele fotovoltaice de pe stand au atras expozanți din întreaga lume datorită aspectului lor rafinat.Toată lumea a vizitat și a discutat despre produsele și tehnologiile Maysun Solar.Personalul Maysun solar a luat de asemenea inițiativa de a oferi introduceri detaliate de produse și de a face cel mai profesionist răspunsul cunoștințelor fotovoltaice. .

În același timp, Maysun a mai arătat vizitatorilor că există 6 depozite bine înființate în UE și un inventar european de până la 25 MW. Înființarea de depozite UE înseamnă achiziții mai eficiente și mai convenabile pentru clienții europeni și mai la timp și mai atent după- vânzări!

Harta site-ului expoziției mozaice

 Prin participarea la Solar Solutions International 2022, în timp ce Maysun Solar a lansat în continuare produse și a promovat noi tehnologii, buna sa imagine corporativă și ideea de „a face energia durabilă și a face viața mai bună” au fost pe deplin demonstrate, reflectând profesionalismul nostru, calitatea, valorile. inovația și integritatea au extins canalele de afaceri și au creat mai multe oportunități de afaceri pentru cooperare.

Sub valul neutralității carbonului, fotovoltaica a devenit una dintre cele mai importante componente ale dezvoltării energetice viitoare.Dezvoltarea unei tehnologii fotovoltaice mai eficiente și cu randament ridicat este singura cale pentru industrie. Maysun Solar a adus întotdeauna beneficii ecologice mai mari partenerilor săi globali, cu viziunea de „re-împuternicire a soarelui și regenerare a pământului” și să se unească în „era zero carbon”.