Panouri solare cu șindrilă Maysun Solar complet negru, cele mai bune din ambele lumi

· Știri Maysun Solar

Maysun Solar caută întotdeauna panouri fotovoltaice solare de înaltă performanță, de înaltă calitate, pe care să le oferim clienților săi, iar combinația modulului solar cu șindrilă Full-black este o soluție excelentă.

După cercetări amănunțite de piață și teste tehnice, Maysun Solar a combinat șindrila și negru complet într-unul singur pentru a produce un panou solar de înaltă performanță, de înaltă calitate, de 210 mm, cu o gamă de specificații de 350-370W și 400-420W.

broken image

Panourile solare complet negre sunt mai potrivite pentru stilurile și tonurile arhitecturale europene:

Chenarul negru oxidat și foaia din spate îndeplinesc nevoile estetice ale majorității acoperișurilor.
Mai avantajos in zonele mai reci, unde zapada se poate topi mai repede, reducand astfel pierderile de putere.
Tehnologia de sudare fără sudură a panoului solar Shingled elimină circuitele vizibile, iar culoarea neagră este mai uniformă.

broken image

Există 3 avantaje principale ale panourilor solare cu șindrilă în comparație cu panourile solare obișnuite

1.Recoltare de energie crescută

Putere mai mare pe metru pătrat

Celulele solare cu șindrilă nu necesită bare colectoare în partea superioară a celulei, utilizând tehnologia de lipire fără sudură cu adeziv conductiv de argint (ECA) în loc de fire metalice ale rețelei, astfel încât o mai mare parte a celulei solare este expusă la soare.

Mai puține pierderi de energie din cauza umbririi

Designul circuitului multiparalel reduce pierderile de ecranare cauzate de benzile metalice de lipit și atinge o eficiență a modulului de până la 21,6%

2. Fiabilitate mai bună

Performanță mecanică mai bună

În comparație cu panourile solare convenționale, panourile solare cu șindrilă sunt mai rezistente la defecțiuni și defecte cauzate de forțele externe aplicate panoului solar, făcând tehnologia mai sigură și mai fiabilă.

3.Mai atractiv

Panourile solare cu șindrilă nu au circuite vizibile, ceea ce le oferă un aspect curat și simplu, oferind un aspect superior pe stradă.

broken image

Tehnologia celulelor cu șindrilă utilizată în modulele solare Maysun este cel mai recent design de pe piață astăzi, oferind o colectare de energie îmbunătățită și o fiabilitate mai mare față de modulele solare convenționale.

broken image

1/6 Cut cu șindrilă este, de asemenea, o descoperire pentru Maysun Solar, îmbunătățind într-o măsură mai mare producția de energie electrică. Temperaturi de funcționare mai scăzute pentru o viață mai lungă a modulului și o degradare redusă a puterii. Când celulele sunt umbrite, temperatura de funcționare a unui modul cu șindrilă este cu 40-50°C mai mică decât cea a unui modul tăiat pe jumătate.

broken image

Pe măsură ce tehnologia panourilor solare Maysun Solar continuă să se maturizeze, modulele cu șindrilă reprezintă stadiul actual al tehnicii în ceea ce privește performanța, fiabilitatea și estetica. Se crede că Maysun Solar va avea posibilități mai mari în viitor.

broken image