Sistem fotovoltaic pe acoperiș: Reducerea facturilor de energie, creșterea conștientizării ecologice

· Știri din Industrie,Maysun povestea clientului

Ce este un sistem fotovoltaic pe acoperiș?

O instalație fotovoltaică pe acoperiș este un tip de sistem fotovoltaic, iar diferitele componente ale unui astfel de sistem includ module fotovoltaice, sisteme de montare, cabluri, invertoare solare și alte accesorii electrice.

Centralele fotovoltaice pe acoperiș (conectate la rețea sau în afara rețelei) pot fi utilizate împreună cu alte componente de generare a energiei (de exemplu, generatoare diesel, turbine eoliene, baterii etc.). Aceste sisteme solare hibride pot fi capabile să furnizeze o sursă continuă de energie.

Caracteristicile sistemului fotovoltaic pe acoperiș

Caracteristicile sistemului fotovoltaic pe acoperiș

1. Poluare redusă și beneficii de mediu remarcabile Proiectul de generare a energiei fotovoltaice distribuite pe acoperiș în procesul de generare a energiei, nu există zgomot și nu va cauza poluarea aerului și a apei.

2.Ajută la generarea de energie electrică și utilizarea energiei electrice coexistă. Generarea de energie electrică de la o stație electrică mare la sol este stimulată accesul la rețeaua de transmisie, doar ca o stație electrică și funcționează; iar generarea de energie fotovoltaică distribuită pe acoperiș este stimulată accesul la rețeaua de distribuție, generarea de energie electrică, coexistența energiei electrice și cerințele consumului local, pe cât posibil.

3. Puterea de ieșire este relativ mică. În general, capacitatea unui proiect de generare a energiei fotovoltaice distribuite pe acoperiș este de câțiva kilowați. Spre deosebire de centralele electrice centralizate, dimensiunea unei centrale fotovoltaice are un impact redus asupra eficienței generării de energie și, prin urmare, asupra aspectului economic al acesteia, iar randamentul investiției unui sistem fotovoltaic mic nu este mai mic decât cel al unui sistem mare.

Care sunt condițiile care trebuie îndeplinite la instalarea unui sistem fotovoltaic pe acoperiș?

1. Există un acoperiș independent sau drepturi de proprietate asupra acoperișului care sunt clare

2. Acoperișul are suficientă lumină: o centrală electrică este instalată în general pe acoperișul orientat spre sud pentru a se asigura mai bine că există suficientă lumină în fiecare zi; în plus, copacii, stâlpii, zidurile joase și alte obstacole externe vor afecta razele soarelui, instalarea acestor factori trebuie să fie luată în considerare înainte de

3. Acoperișul are o suprafață suficientă: suprafața acoperișului este un factor mai intuitiv; o estimare aproximativă este o suprafață de instalare a unui sistem de 3 KW de 22 ~ 35 de metri pătrați, un sistem de 4 KW de 30 ~ 50 de metri pătrați și un sistem de 5 KW de 45 ~ 60 de metri pătrați.

4. Acoperișul are o capacitate portantă suficientă: problema portanței acoperișului în proiectarea unei centrale fotovoltaice trebuie să fie luată în considerare în etapa inițială.

Care sunt metodele de instalare a centralei fotovoltaice pe acoperiș?

Există trei categorii principale de acoperișuri: acoperișuri din țiglă de oțel colorată, acoperișuri din zidărie și acoperișuri din beton cu acoperiș plat. În aceste trei tipuri de structuri de acoperișuri, există o mare diferență; chiar dacă este vorba de aceeași suprafață, instalarea instalației fotovoltaice nu este aceeași.

Instalarea acoperișurilor în pantă

1. Modulele fotovoltaice sunt instalate în principal deasupra capului de-a lungul pantei. Ansamblul fotovoltaic este așezat paralel cu acoperișul, iar suportul folosește piese de oțel încorporate pentru a fixa grinzile într-un grilaj;

2. Distanța verticală dintre modulele fotovoltaice instalate pe suportul de pantă și acoperiș îndeplinește cerințele de instalare și de spațiu liber de ventilație și disipare a căldurii (distanța deasupra capului este în general de 150~200 mm).

Metoda utilizată este de a mări poziția de conectare în care sunt conectate punctele fixe. Cărămizile și țiglele au o anumită grosime, formând astfel un anumit spațiu. Acesta trebuie umplut cu un material de etanșare înainte și după fixare pentru a evita riscul de scurgere a apei.

Instalarea acoperișului plat

Instalarea acoperișului plat

1. Selecția structurală a unui acoperiș plat se poate baza pe suprafața reală de finalizare a acoperișului și se poate selecta sistemul de console corespunzător. Sistemul de susținere este format în general din patru părți: coloane, fundații, grinzi înclinate și grinzi. Ansamblul de baterii este conectat la grinda transversală prin intermediul elementelor de fixare. (Greutate: 0,35~0,50kN/㎡)

2. Unghiul de înclinare a instalației: Unghiul de înclinare care corespunde producției maxime de energie anuală locală este utilizat ca unghi de înclinare de instalare a suportului;

3. Forme comune de structură a casei: cadru și planșeu din beton turnat pe loc, structură din oțel + planșeu din beton turnat pe loc, structură din cărămidă-beton + planșeu prefabricat;

Finisaje comune pentru acoperișuri: membrană impermeabilă, strat de protecție din mortar de ciment, țiglă ceramică.

Instalarea acoperișului din oțel colorat

Instalarea acoperișului din oțel colorat

Acoperișurile din oțel colorat sunt utilizate în general în fabrici familiale sau în instalații industriale mari. Diferența dintre metoda sa de instalare și acoperișul în pantă este că metoda de instalare a suportului este diferită. Acoperișul din oțel color este o placă de oțel color cu o clemă pe ea, care este fixată pe ea pentru susținere. Funcția sa este de a instala unghiul de instalare de-a lungul pantei acoperișului. În cazul în care capacitatea portantă structurală a acoperișului poate fi respectată, unghiul de înclinare poate fi ridicat pentru a crește unghiul de instalare.

Care sunt măsurile de precauție la instalarea sistemului fotovoltaic pe acoperiș

Care sunt măsurile de precauție la instalarea sistemului fotovoltaic pe acoperiș?

Condițiile de instalare a acoperișului ar trebui determinate pentru a utiliza suprafața, umbrirea, impermeabilizarea, rezistența la sarcină și așa mai departe:

1.Examinarea locației panoului pătrat fotovoltaic pe acoperiș:

(1) Structura acoperișului (suport fix, pentru a asigura impermeabilizarea);

(2) Determinați distanța dintre chingi, direcția și distanța de dimensiune;

(3) Determinați dispunerea componentelor în funcție de structura acoperișului ;

(4) Fixați suportul în funcție de structura acoperișului pentru a asigura impermeabilizarea.

2.Faceți o treabă bună de impermeabilizare: Atunci când instalați sisteme fotovoltaice, asigurați-vă mai întâi că acestea sunt instalate într-un mod care să evite deteriorarea acoperișului. Acoperișul cu un strat impermeabil trebuie să evite perforațiile; un acoperiș din oțel colorat cu perforații trebuie să utilizeze adeziv impermeabil sau covor de cauciuc.

3.Lungimea și lățimea componentei de amplasare: instalare, componente în funcție de suprafața acoperișului pentru a determina lungimea și lățimea componentei de amplasare, partea lungă a componentei perpendiculară pe chila, economisind costurile de bracketing. Rezervați lățimea fantei de aliniere la instalare.

Maysun deservește diverse țări din 2008, iar produsele sale au intrat în mii de gospodării. Cu o relație bună cu dealerii locali, Maysun vă va ajuta cu siguranță să instalați cele mai potrivite panouri fotovoltaice în unghi pe acoperișul dvs.

Proiectul este amplasat pe un acoperiș de oțel colorat undeva în Belgia, clientului i-a plăcut și a făcut un videoclip. Faceți clic pe butonul produsului pentru a vedea mai multe pentru a afla mai multe.

Cu Maysun Solar, am fost Avem o mare varietate de panouri solare stivuite, semicupate și cu ramă neagră, toate negre, cu ramă argintie, din care puteți alege, care au performanțe excelente și un design elegant pentru a se integra perfect în orice clădire. Maysun Solar a stabilit cu succes birouri, depozite și relații pe termen lung cu instalatori excelenți în multe țări! Vom instala cele mai convenabile panouri solare pentru dvs. și ne vom ocupa de curățarea și întreținerea viitoare. Nu ezitați să ne contactați pentru o ofertă actualizată de module sau pentru orice întrebări legate de energia fotovoltaică.

De asemenea, ați putea dori:

Paste de argint fotovoltaice: Un material cheie pentru industria celulelor solare
 Știți care este importanța curățării panourilor solare?
Explorarea efectului temperaturii asupra capacității panourilor solare de a genera electricitate